Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Důkaz 111 (Mobilní detektivní zvuková hra)

Lexikonn

25.9.2021 - 02:52


Důkaz 111

Nedávno jsem objevil jednu zajímavou hru na mobilní zařízení, čímž je Důkaz 111 od studia Play by Ears. Jedná se o příběhovou audiohru, kde se snažíte vyřešit "zahrabaný" případ. Rozhodování je tam spousty a z toho co jsem zatím odehrál, to vypadá, že to rozhodování má opravdu nějaký ten efekt (na rozdíl o her jako je kupříkladu The Walking Dead, kde je příběh stále stejný, ať už zvolíte jakoukoliv možnost). Hra je zdarma v podobě demo verze (plná verze stojí 99 kč, což je postradatelná částka a určitě stojí za koupi) a je kompletně v češtině. Nečekejte nic vizuálního, pouze černá obrazovka s textem v případě rozhodování. Doporučeno hrát se sluchátky a je to dobré před spaním v posteli. :) Za mě je to opravdu hra, která stojí za zkoušku, neomrzí to.

Stáhnout můžete na Google Play a App Store

Web hry / Trailer

O hře:

Dejte prostor fantazii a dopřejte očím odpočinek. Zavřete je a nechte se přenést do tajuplných zvukových kulis detektivního příběhu. 13. září 1985, Fairfield – Maine, USA – policistka Alice Wellsová má jako každý pátek službu. Noční rutinu přerušuje záhadný telefonát. Tajemný anonym ví o náčelnici něco, o čem se nikdo neměl dozvědět.

Jak se v této situaci zachováte? Jakou strategii při vyšetřování zvolíte? Rozhodněte o průběhu i rozuzlení zápletky skrývající se v záhadné složce DŮKAZ 111.

Příběh hry vás přenese do 80. let USA. Hlavní hrdinka Alice Wellsová, náčelnice městečka Fairfield, řeší záhadný anonymní telefonát. Ten ji zavede na nehostinný ostrov do hotelu Harber Watch Inn, kde nemůže nikomu věřit.

- z oficiálního webu hry

Pohled na hru Důkaz 111 | Visiongame
screen ze hry Důkaz 111

Komentáře
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

241Kč včera v 18:01

bzinko

200Kč včera v 17:00

Yazukys

210Kč včera v 16:28

Nejnovější uživatelé
Rimrlik

Registrován 13.5.2024

bossman

Registrován 13.5.2024

hammnam

Registrován 13.5.2024