Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Puding žádost o unb


Sombrero

Hráč

2
27.4.2024 22:08

Zdravíčko. Je to nějaký pátek co jsem dostal permičku za nějaké to porušení pravidel, ke všemu se doznávám a nemá cenu zatloukat to, co už všichni dávno víme, že se stalo. Já jsem přišel kvůli dvoum věcem, numero uno, přišel jsem se omluvit všem hráčům, kterým jsem zkazil jak RP požitek tak chuť RPit Numero due, Přišel jsem si od paní @Puding vypýtat/vypítat unban, je to asi rok a já si myslím, tedy spíše vím, že jsem dospěl a vím, že porušovat pravidla se nevyplácí, protože na to doplatíme jednou všichni, Víc k tomuto nemám udělejte si obrázek samy, Já jen říkám, že už vím, že pravidla se musí dodržovat

F3nixar

Hráč

22
8.5.2024 16:53

Zdravíčko...

je to nějaký ten pátek co se doufám Pudi nevyjádří, protože ta permička je zasloužená. Starý dobrý přísloví "myslet, znamená h*vno vědět" (musel jsem to cenzurovat, protože bych dostal vynadáno) 

Teď seriózně.. Je mi asi jedno za co jsi permu dostal.... Já jen doufám že ti nikdo unban nedá a to už jen z důvodu, že z nás máš srandičky. Však se podívej na svojí žádost. To snad nemyslíš vážně ne? Já bych ti tu přidal permičku za nevážení si svobody slova, protože tohle je i s dalšími fakt opravdovej odpad toho, co můžeš vypustit ze své hlavy. Nezlob se na mě.

A i když to působí agresivně, ve tvém případě je mi to asi fuk. Pravidla si znal i předtím, neznalost neomlouvá a dodržovat jsi taky věděl že máš... 

Co víc k tomu dodat, jsem rozhodně proti.

Fénix out. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Sombrero

Hráč

2
8.5.2024 17:57, naposledy upraveno 8.5.2024 18:00 uživatelem Sombrero

@F3nixar líbí se mi tvé ultimátní ego, když je ti to fuk, proč se vyjadřuješ ? Léčíš si nějaké komplexy ? Nebo jsi se čistě chtěl zviditelnit ? Kdo ví, ale fakt vypadáš jako dost naegovanej človíček co si o sobě myslí, jak je zajímavej, ale není. tvé přísloví mě absolutně nezajímá. To, že jsi proti něčemu ?? who the f*ck cares broski, nevíš absolutně nic co se stalo, nevíš absolutně nic o mě, a vyjadřuješ se... Pravděpodobně si naháníš ego, protože normální lidé mají lepší věci na práci než komentovat příspěvky na noname hře jménem MTA-SA.. a to tvoje "fénix out" je trapný a falešný jako jméno fénix, jméno fénix se používalo 8 let zpátky ne ? A to nemluvě o tom, že jsi to okopíroval od ostatních administrátorů co se tu dřívě vyjadřovali.

(žádost jsem psal na rychlo, takže není divu, že není nic moc, ale zrovna TY se vyjadřovat nemusíš, jsi ještě větší noname, než MTA. :-D)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážlivá komunikace
9.5.2024 07:57

Ahoj, vzhledem ke způsobu tvé komunikace rozhoduji o nevyhovění tvé žádosti.


Powered by LeoSight IFS
LT~53