Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o výmaz rejstříku trestů


1.5.2024 14:26, naposledy upraveno 1.5.2024 14:29 uživatelem marekvoe

Podatel: Francis ElMuertos

Věc: Žádost o výmaz rejstříku trestů


Odůvodnění: 

Vážený soude, 

tímto dopisem bych rád znovu o vymazání restříku trestů.

Jak jsem již několikrát zmínil, je to již více jak rok od mého posledního trestného činu. Osobně si myslím, že doba, která uběhla mě dostatečně poučila o závažnosti mé trestní minulosti a rozhodně se k ní neplánuji vracet. Znovu se chci omluvit, že jsem soudu v minulosti lhal, když jsem se snažil o svůj první výmaz, a slibuji, že tak znovu neplánuji konat. V tu dobu jsem byl stále nenapravený, což uznávám a tu šanci, kterou mi soud dal jsem nebral vážně, čehož teď naplno lituji.

Před 2 měsíci jsem udělal další chybu a to přestupek, kdy jsem vyjel z vozidlem, které jsem zapoměl, že nemám registrované. Za tento přestupek jsem byl pokutován a vím, že k tomu přestupku soud přihlédl, při poslední žádosti. Proto chci zmínit, že již rok se snažím jezdit bezpečně, a toto byl jen přešlap, který se znovu nestane.

Znovu vás chci ujistit, že jsem napraven. Rád bych ve svém životě ještě stihl udělat něco na čem mi záleží a začít se věnovat žurnalistice. Proto vás žádám, aby jste mou žádost alespoň zvážili.

Děkuji za případné vyhovění,
ElMuertos


Záměr:  Vymazání rejstříku, trestní bezúhonnost

Přílohy: 

10.5.2024 08:05

Adresát: Francis ElMuertos
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26