Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu/ nebo unbanu. @SovietDog


Reykon

Hráč

14
5.5.2024 19:43

Ahoj tak sám teda @SovietDog říkal že si mám podat lepší žádost. Zkusím to tedy nějak rozepsat tady.

Video od Andrew Rock jsem si přehrál, a z mého pohledu mohu říct že jsem se o žádnou lampu nebouchnul nebo něco takoho. Ano o tu palmu už to byl nějaký náraz. Ale přeci jen Měl jsem obličejovou helmu. Když  byl PURSUIT  s Andrew Rockem díval jsem se do zadu a viděl jsem že v jednom úseku Narazil do lampy poté se vrátil o pár metrů a jel dál. Myslím si ale že spíše to bylo způsobené lagem Nevím z jaké strany ale bylo. No cuže. Po tom nárazu do té palmy tak jsem jel dál, protože jak říkám měl jsem helmu a přeci jen RAPTOR  dokáže něco vydržet, zase nedělejme z toho tank ale i tak. Jakmile skončil PURSUIT hádám že to bylo někde u Věznice a Dolů v LV. Pak jsem si okamžitě nahodil status nedělá mi problém najít logy. Samozřejmě nechám úvahu na Sovětském psovi. Trest mi nedělá problém si odpykat, ale byl bych rád kdyby se to nějak rozumně vyřešilo. Děkuji, zatím hezký zbytek večera.

6.5.2024 15:23

Nechápu proč děláš z Raptora tank. Po takovém setkání se stromem by funkčnost Raptora byla s největší pravděpodobnostní omezená. O tom, že by ti po takovém nárazu vybouchly airbagy, nemluvě o tom že by ti v takovém nárazu by ti vybouchl airbag. Jenž by ti tě dokázal nějak zpomalit tím, že než by jsi se rozkoukal, tak by bylo po celé akci. Takže tedy, shledávám ban platným. 


Powered by LeoSight IFS
LT~29