Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o udelení unbanu/ skrátení


Mak3r

Hráč

9
8.5.2024 10:28

Ahoj, včera kolo Deviatej hodiny večer, som dostal ban za [ Non Rp Act- Sprejovaní budovy dva metre od NPC které ji hlída ] Adminkou Puding.
Urobil som chybu, že som si nepozrel poriadne okolie budovy.. kedže som iba prifrčal k budove a začal sprejovať.. no až po chvíli som si všimol tie dve NPC pri vchode, a v tej chvíli mi došlo čo som urobil za blbosť. Tak som hned nasadol na motorku a utekal preč.
Viem, je to moja chyba ale 3 dní za to je celkom dosť podla mojho názoru, ale vzhladom na to že som sa zo svojej chyby poučil, a do budúcna si budem na takéto veci dávať bacha si myslím, že by mi mohol byť udelený unban, ale skrátenie.
Vopred Dakujem za Odpoved.


8.5.2024 11:20, naposledy upraveno 8.5.2024 11:22 uživatelem Jackal

Ahoj, určitě nám tu nechceš tvrdit, že sis nevšiml ani jednoho z těch NPC, že?

Byl bych ti to i věřil, kdybych celý den nenalézal po celém Red County, včetně míst u NPC, poznámky, že "Valhala Gang on top, vysielačka XXX.XX", což samo o sobe zavání zdravým rozumem. 

Já tě prosím, vykašli se na jakoukoliv formu ilegálního RP. Očividně to neumíš, lidem nijak neuděláš dobrý požitek ze hry a tobě to akorát přinese bany, nestojí to za to.

E: btw, i kdyby sis jich reálně nevšiml a všiml sis jich až po tom, cos to nasprejoval...furt existuje /911.

F3nixar

Hráč

22
8.5.2024 16:06

Inuže ahoj,

protože nejsem zastáncem lidí, kteří místo provádění nějakého přínosu pro ilegální RP provádějí záškodnickou činnost, tak si dovolím tvrdit, že ban na 3 dny je za mě ještě málo (nehledě na okolnosti, které tu jsou, jako NPC nebo kamery na místě činu). Já jsem zastáncem toho, že lidi, kteří místo nějakého přínosu (A ano, záškodnictví dokáže být přínos pro ilegální RP) by měli dostat ještě mnohem tvrdší tresty, než jsou jen pouhopouhý 3 dny. 

A jak bych svoje tvrzení odůvodnil? No třeba tím, že lidi jako jsi ty a to zejména vaše bezdůvodné posprejování barů nebo majetků, tak jejich cílem není nic jiného, než rozjet totální chaos mezi skupinami a zavádění takzvaného ShitFestu. Lidi jako jsi ty, tenhle pojem velice dobře znají, protože ho používají hojně a to v případě, kdy jim teče do bot. Záškodnictví, jak tvrdím o pár řádků výše dokáže být přínosem, třeba když máš dlouhodobý spor s nějakou skupinou tak jí záměrně poškozuješ, aby neměla šanci se dostat třeba na nohy. Tomu se říká přínos do RP a né to, co ty a tobě podobní předvádíte. 

No a zakončíme to závěrečným vyjádřením. Rozhodně nesouhlasím s krácením trestu a rozhodně nejsem pro, aby ses vůbec vracel, a to už z důvodů výše zmiňovaných. Místo toho bych ti doporučoval třeba zapřemýšlet, jak bys svojí postavu rozvíjel a jak bys dál pokračoval. Rozhodně bych zpátky se nepřikláněl k cestě, na který jsi byl. S takovými problémy, který ti tu radím ti milerád pomůže například Jackal, který se ti zde vyjádřil pod příspěvek (dal bych na jeho rady, je to velice dobrý hráč.) A nebo také další lidi jako Satann (který rovněž pro ilegál přinesl více než dost) a nebo třeba i Shade (ten ilegálu přinesl dříve také dost, ale rad má více než dost.). Máš tu spoustu možností, který můžeš využít během tvého trestu a nebo také po trestu o svůj volný čas. Využij svůj čas efektivně a neztrácej s ním jen kvůli tomu, že někomu chceš záměrně a bezdůvodně škodit. 

Měj se hezky a doufám že můj příspěvek ti pomůže k rozsvícení lampičky v tvé hlavičce. 

Fénix out. 


Powered by LeoSight IFS
LT~38