Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Systém hledání spoluhráčů

Awoo

14.10.2017 - 23:02


Admin Team portálu LeoSight.cz pro Vás v nadcházejícím období chystá několik nových funkcí. Od těchto novinek si slibujeme využití portálu jako hlavní pilíř naší společné herní komunity kterou budujeme. Uvědomujeme si, že každý z nás využívá jiné formy a kanály pro komunikaci s ostatními hráči a pro naši komunitu hledáme řešení, které bude univerzální, přehledné a funkční. V tomto duchu se v nejbližší době budou do ostrého provozu portálu dostávat nové funkce, které by měly tato kritéria splňovat a tím nás, hráče, efektivněji spojit.

První z nich, kterou si již můžete v ostrém provozu vyzkoušet je Systém Hledání Spoluhráčů. Je to jednoduchý systém, který umožní každému registrovanému uživateli vyhlásit dobu, kdy by si chtěl zahrát nějakou hru, sehnat si k tomu spoluhráče a dopředu si domluvit hezký premade . Hlavní výhodou potom je, že nemusí dále ztrácet čas hledáním spoluhráčů později a nebo nervy s randomy.

Pro přístup do systému hledání se stačí přihlásit a prokliknout se buďto přes UCP > Hledám spoluhráče, nebo kliknout přímo na nadpis HLEDÁNÍ SPOLUHRÁČŮ v menu stránky v pravé části. (viz. šipky na obrázku níže.) Doufáme, že se Vám tato funkce bude hodit a líbit!

Systém hledání spoluhráčů

Komentáře
pa202 27.10.2017 15:05
Nice
Rataj 27.10.2017 14:44
Pěkně sepsáno. :)