Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

GTA V: Premium z Epic Games na Steam

Nextx

15.5.2020 - 10:26


Někteří hráči si stěžují že rozdáváné GTA V zdarma na Epicu je nefér vůči těm co si hru jíž zaplatili, a že do hry přinese akorát cheatery. Ale byť to tak možná nevypadá, tato verze umožňuje si updatnout obyčejnou GTA V Steam verzi (ale i RockStar) na Premium edici v tomto návodu sepíšu co a jak ^^

 

 

1. Nejdříve si založte Epic Games Store účet a přidejte si do EGS (zkr. Epic Games Store) knihovny hru GTA V

2. Začněte stahovat EGS verzi GTA V

Tip

Už v počítači máte staženou Steam verzi a nechcete z jakéhokoliv důvodu stahovat celou hru na Epicu od začátku? Existuje zde menší trik jak lze stahovaní obejít. Nejdříve začněte instalaci, a pozastavte jí "pause". Poté zkopírujte veškeré soubory ze složky kde máte GTA V jíž stažené. Do této složky se dostanete když vlezete do své knihovny na Steamu, poklepnete pravým tlačítkem myši na "properties...", v otevřeném okne kliknete na horní tab "Local Files" a pak na tlačítko "Browse local files...".

Všechny tyto soubory pak následně zkopírujte a vložte je do složky GTA V na EGS. Složka GTA V na Epicu má tuto strukturu GTAV\.egstore\bps\install . Poté jakmile zde tyto soubory zkopírujete, vypněte Epic Store Launcher a opět zapněte. Jestli místo downloadu uvidíte "verifying", udělali jste vše správně, pak jen počkejte dokud se kontrola nedokončí. PS. Je možné že uvidíte velkou hodnotu instalace přes 100 GB, jedná se o bug a není třeba to jakkoliv řešit. Ale určitě mějte uvolněné místo pro hru.

Konec tipu

3. Jakmile instalaci dokončíte, zapněte GTA V na EGS.

4. Mělo by na vás naskočit okno s přihlášením, zde se přihlašte se svým RockStar účtem který jíž využíváte na Steamu. PROPOJENÍ S ÚČTEM LZE PROVÉST JEN JEDNOU, OVĚŘTE SI ŽE PROPOJUJETE SPRÁVNÝ ÚČET

5. Po kliknutí na link se vám podařilo propojit EGS verzi GTA V s vaším RockStar účtem který je také propojený se Steamem.

Nyní je na čase si vyzvednout odměny!

Jelikož DLC máte na Epicu a ne na Steamu, odměny z toho DLC si musíte vyzvednout z GTA V verze na EGS. Ale odměny které si vyzvednete putují s vaším RockStar účtem také na Steam! ^^

6. Zapněte GTA V na Epicu a vlezte do onlinu

7. Jakmile jste v onlinu otevřete mobilní telefon (defaultně šipkou nahoru ↑), a otevřete si E-mail, levo-nahoře, ENTER.

8. Zde byste měli vidět zprávu od Rockstaru o bonusech... klikněte na ní opět ENTER, SPACE.

9. Nyní by se vám měla zobrazit přes celou obrazovku zpráva o tom co vše dostávate zdarma.

Tato část návodu se zabývá jak získat veškeré odměny, jestli si umíte získat odměny sami, můžete tuto část přeskočit.

1. Nejdříve si odklikejte všechny interiéry. Dávejte je do slotu "Empty". Mělo by vám jít si přidat vše kromě Counterfeit Cash Factory, ten si přidáte později.

2. Poté si přidejte veškerá vozidla, doporučuji si tato vozidla uložit do garáže 1337 Exceptionalists Way kterou jste dostali zdarma.

3. Nyní jeďte do motorkařského klubu který jste dostali zdarma, a sedněte si k notebooku který je uvnitř. Zde si můžete přidat Counterfeit Cash Factory.

4. Nyní si můžete do ammu-nationu vyzvednout některé zbraně které máte také zdarma součastí DLC

5. Poté si můžete také vyzvednout outfity v obchodě s oblečením. Veškeré outfity jsou u prodavačky.

6. Nyní už máte víceméně vše, už vám akorát zbývá si zajít do tetovacího sálonu a nasadit si nějaké tetování zdarma jestli v něm najdete něco co se vám líbí.

V případě že se bojíte zda jste si přidali opravdu všechno, můžete se pro jistotu podívat na tento seznam.

Konec části o tom jak získat odměny

Nyní už jsme víceméně u konce. K tetování je potřeba sdělit že je "nevlastníte" ale máte je na sobě nasazené. Kdybyste chtěli jiné tetování zdarma, budete se muset opět vrátit k EGS verzi. Všechno ostatní je propojené s vaším RockStar účtem, takže gratuluju, nyní máte Prémiovou verzi GTA V na Steamu, za pomocí zlého Epicu :P

Některé může možná překvapit že jste nedostali 1 000 000 $ do Onlinu, bohužel se jedná jen o bonus pro nové hráče.

Jinak důrazně doporučuju si EGS účet chránit stejně dobře jako si chráníte Steam účet, nyní je to víceméně druhý způsob jak se přihlásit na vaší postavu do GTA Online.

Nyní když už máte všechny odměny vyzvednuté, můžete vypnout GTA Online na EGS, a hru odinstalovat.

Jakmile zapnete GTA Online na Steamu, uvidíte zde veškerý majetek který jste si vyzvedli na EGS :)

 

Doufám že vám tento návod pomohl. Jestli potřebuje někdo pomoc, můžete mi napsat na Discordu Leosightu. Ale předtím než mi napíšete, nejdřív se prosím zkuste řídit tímto návodem. Pokusil jsem se zde zdokumentovat vše důležité, a pokud možno co nejjednodušším způsobem.

Komentáře