Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ubisoft konference (12. 7. 2020)

bit

13.7.2020 - 19:57


Včera 12. 7. 2020. proběhla konference Ubisoft kde byli představena jedna z nejočekávanějších her Watch Dogs: Legion. Dále bylo představeno Hyper Scape (dle mého Ubisoftí verze Apexu), Assassin's Creed: Valhalla a Far Cry 6.

Nyní vám zrekapituluju obsah všech vyjmenovaných her.

 

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion je velmi zajímavá hra s velmi zajímvými prvky. Budete moc hrát za KAŽDÉHO koho potkáte, ale každý má své kladné i protikladné stránky. Například, potkáte kulturistu který je nadopovaný steroidy, pěstmi dá instakill, ale je náhodná šance že zemře kvůli těm steroidům. 

Hra má vyjít: Říjen 29, 2020

 

Hyper Scape

Prostě další Battle Royale hra připomínající Apex Legends. Nemám co dodat...

Hru si můžete dnes zahrát.

 

Assassin's Creed: Valhalla

Další díl Assassin's Creed bude zasazen do Vikingské osady v Norsku, později se bude hra odehrávat v Anglii. Budete hrát za vikinga jménem Eivor který je vikingský asasín starající se o osadu.

Hra má vyjít: Prosinec, 2020

 

Far Cry 6

V novém dílu Far Cry bude hlavní antagonista diktátor zatím nejmenovaného státu. Čeho si můžete všimnou je že antagonistu ztvárnil Gus Fring, kterého můžete znát ze seriálu Breaking Bad nebo Better Call Saul. Po novém teaseru připomínající seriál Narcos, Ubisoft odhalil trailer odhalujícího hlavního antagonistu a jeho nejspíš syna.

Hra má vyjít: Únor 18, 2021

 

Komentáře
arciCZ 22.7.2020 12:38
@samko12345, ověřit si ho můžeš skrze Facebook stránku Leosight, napiš tam že by jsi si chtěl ověřit účet a jméno účtu.
samko12345 18.7.2020 16:08
Jak mam overiť účet pls povecte