Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Konkurenční servery a kradené skripty


25.7.2018 19:49

Dnes jsme řešili s hostingem situaci ohledně skriptů, které nám ostatní servery odcizili a užívají je na svých serverech. Poslal jsem jim důkaz, podle kterého lze s naprostou jistotou poznat, zda se jedná o naše skripty. Zjistili jsme, že u tohoto hostingu je 30 MTA serverů. Z těchto 30 serverů je zde 21 RolePlay serverů a 9 DayZ/Freeroam/Mapping. Hosting nám poté potvrdil, že se naše skripty vyskytují na 20 serverech. Z toho lze vydedukovat, že jediný server, který nemá skripty ze Skima je Retronix. Bohužel co se autorského práva a podobných záležitostí týče, hosting tuto situaci řešit přímo nemůže. Aspoň ale vidíte jaké svinstvo na té CZ/SK scéně máme.

This is fine

neznamy#474

Smazaný účet

0
30.7.2018 04:43

Nebylo by od věci tam nalákat hrači našeho serveru aby to tam demolovali

30.7.2018 11:50

To vůbec ne, nebudeme se snižovat na jejich úroveň. Vždy jednáme fér a někdy bohužel i proti těm, kteří s námi fér nejednají. Každopádně demolovat ostatní servery neuznáváme jako vhodnou strategii. Prosím, nedělejte to. Náš jediný plán jak konkurence porazit je neustále server vyvíjet a posouvat dopředu, což oni nedokážou. :)

michal

Hráč

3
30.7.2018 13:24

Jop nebudem si dělat ostudu


Powered by LeoSight IFS
LT~30