Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Vývojář - st4rterr


St4rterr

Hráč

5
27.7.2018 17:38

Přezdívka: st4rterr

Věk: 17

Zkušenosti: Na ZŠ a v 1 ročníku strednej som pracoval v programoch ktoré sa nás vraj snažili "porozumieť" programovaniu (Takže ta hlupa mačka, imagine a lego nxt) Teraz v 2 ročníku na strednej som preberal na C++ a ovládam ho na začiatočníckej úrovni, robil som len konzolové programy takže nejde o nič premakané (vačšinou šlo len o matematické funkcie alebo o spamovanie random kravín ) A v samontom LUA som skôr len prekládal scripty maximálne mierne upravoval.

Komunikační dovednosti: K tomuto sa podľa mňa ani vyjadrovať nemusím, no len tak v skratke sú podľa mňa na dobrej úrovni

Mám čas: Sú dni keď nemám čas vôbec a sú dni keď mám času až priveľa takže to je celkom diskutabilné

Další informace o mně:

Na skime hrajem tuším od roku 2014 a viac som sa do kontaktu s "blížšími hráčmi" dal tak v 7 mesiaci roka (neviem jak je Júl česky xd ) potom som sa už dal do kontaktu aj s AT a neskôr som bol aj VCT pre moju lásku k autám. Počítače a programovanie ma zaujímali už odkedy som mal 6 rokov a dostal prvý počítač, no to som sa viac sústredil skôr na hry.. Potom asi koncom 8 ročníka som sa začal zaujímať o programovanie a mal záujem o to mať aj vlastný Roleplay server, no po mnoho pokusoch som sa na to vy.... Študujem na technickej škole čo je podľa mňa tiež +; Odbor sa volá IaST čo znamená Informačné a Sieťové Technológie, školu zatiaľ zvládam nad moje očakávania (teraz som mal najlepšie vysvedčenie z triedy) takže je na tom podla mňa vidiet moju ochotu sa učiť veci čo ma bavia (takže programovanie) to je z mojej strany všetko.. podla mňa tu toho netreba viac.

29.7.2018 01:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

St4rterr

Hráč

5
29.7.2018 20:12

Mňa by zaujímalo čo sa o mne "hovorí" :DD

2.8.2018 22:58

Po dnešním odpojení z RP akce, kterou jsem supervisoval mám dojem, že v AT na RP serveru bys fakt neměl co dělat. Přihlášku zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo