Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Russian Mafia


10.3.2018 12:13

Název frakce: Russian Mafia

Typ frakce: Mafie (Nelegální)

Zakládající členové: Prozatím jen já, Rose Wolf. IC o tom nikdo nebude vědět, pak si někoho vyberu jakožto spolumajitele mafie.

Startovní kapitál: 90000

Popis frakce: Jak již z návu vyplývá, tak se jedná o ruskou mafii. Pokuď nevíte co mafie dělá tak to jsou klasiky - vydírání, vykrádačky, vyhrožování, spory s policíí, únosy, prodej drog atd.. Potřebovali by jsme jen duty, což je - AK-47, Deagle. Frakční auta by nebyla třeba, každej člen mafie by jezdil svým osobním autem, dále sídlo bych ukázal majitelovy nebo adminovy, ať to pak policie nezmetuje, kdyby se to náhodou vytvořilo. Drogy by jsem financoval ze svého, jakožto boss mafie. Toť vše, piště sem svoje souhlasy, nesouhlasy na frakci.

11.3.2018 00:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
11.3.2018 12:18

Ahoj, duty AK-47 by byla obrovská nebalancovaná výhoda oproti komukoliv jinému, kdo chce dělat ilegální aktivity.

Navíc být ilegál třeba v jiné frakci je mnohem lepší protože se to mnohem hůř metagaminguje

takže ačkoliv nemám nic proti ilegálnímu RP, ba naopak, alespoň je práce pro policii - proti čistě frakci typu mafie mám výhrady.


Powered by LeoSight IFS
LT~19