Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban A.K.A Klaudia Vagaska

1 2



sweet16

Hráč

2
30.7.2018 14:49

Dobrý deň, rád by som sa chcel informovať o mojom údajnom banu za propagáciu iného servera. Ano ten deň čo sa tam vtedy všetko stalo dáva zmysel, že prečo by som aj ten ban mohol dostať, ale myslím si, že som veľmi "nepropagoval" iný server. Nič iné som neporušil nikdy neporušil okrem toho "A jailu na 15 min". Párkrát som v ten deň napísal, že idem na iný server ale tak musíte pochopiť, že nervy človeka vedia prinútiť niečo čo napísať nechceme. Uvedomujem si svoju chybu ktorú som a veľmi ma to mrzí čo sa stalo. Ale tak všetci čo boli vtedy na servery a videli našu situáciu ktorá sa diela najprv so supportom "TheToast" a potom s Pánom vlkovodom tak by ma pochopil. Všetko čo som napísal som nemal za účelom propagácie iného servera, proste som dostal nervy tak som napísal to čo som napísal. Takže rád by som požiadal o unban ak by to bolo možné. Ak nie chápem, je to moja chyba a uvedomujem si to.

30.7.2018 15:09

Napsal jsi na našem serveru do veřejného OOC chatu (pokud se nepletu dokonce do HelpChatu) název konkurenčního serveru s úmyslem informovat ostatní o tvém přechodu na konkrétní server. To je dle našich pravidel jednoznačně bráno jako nepovolená propagace. Okolnosti se ještě prošetří, unban ti může být snížen z permanent banu na několik dní, každopádně unban jen tak hned nedostaneš.

sweet16

Hráč

2
30.7.2018 15:30

podľa môjho posledného logu napísal som "idem na .. majte sa" napísal som to do /hc kedže niekto OOC vypol. Na servery bolo tak 5-7 ľudí. Nebolo to z úmyslu aby som každého informoval, že "podte hrať na konkurenciu" proste som mal len nervy tak som napísal to čo som napísal. Nebolo to myslené nijako zle ani aby som robil konkurenciu

30.7.2018 17:56
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sweet16

Hráč

2
30.7.2018 18:03, naposledy upraveno 30.7.2018 18:09 uživatelem sweet16

Aha, takže to, že napíšem idem na ... majte sa robí zo mňa niekoho kto propaguje server? Niesom určite jediný kto toto napísal či v OOC alebo v HC... tak tu nerobte, že neviem čo. Keby som to myslel ako propagáciu tak to nepíšem keď tam je 7 ľudí z toho 3 kamoši to veľmi zmysel nedáva... a nepíšem "idem na ... majte sa" ale napíšem niečo v zmysle nech tam prídu hrať a nech tu už nehraju... myslím si, že veta "idem na ... majte sa" zo mňa nerobí žiadneho propagandu iného servera. Zato, že raz niekto ma nervy a to som tam nebol jediný pretože sme si tam v HC písali asi 3-4 o AT prístupe, ale ja jediný dostanem ban za údajnú "propagáciu serveru" edit: keby som chcel propagovať ten server tak sa snaď ďalší deň nechcem napojiť na skimo a hneď "IP BAN". tak myslím si, že keby to bolo za účelom propagácie tak ani nepíšem žiadosť o unban...

30.7.2018 18:19, naposledy upraveno 30.7.2018 18:20 uživatelem SedliX

Nebyl jsem teď nějaký čas na serveru kvůli práci a proto nemůžu příliš reagovat. Nicméně bych rád na základě této "diskuze" připíchl dvě pravidla serveru.

  1. HelpChat (/hc) slouží pouze k dotazům hráčů vztahujícím se ke hře. Na tyto dotazy může odpovídat kterýkoli hráč nebo člen AT, zná-li odpověď. Zneužití tohoto chatu pro jakýkoliv jiný účel je zakázáno.

  2. Je zakázáno šířit lživé informace a pomluvy o portálu, členech AT nebo hráčích. Propagace konkurenčních serverů nebo portálů je zakázána. Zároveň není povoleno propagovat server Skimo RolePlay nebo portál LeoSight.cz na konkurenčních serverech a portálech způsobem, který by mohl pošpinit pověst serveru, či portálu.

    Rozumím tomu, že jsi nemyslel tvůj vstup jako propagaci, ale skutečně se to jako propagace dá vyhodnotit. Zároveň jsi ale porušil pravidlo č. 22, které je stejně tak závažné. Přeci jen "HelpChat" má ve svém názvu dost jasně vysvětleno, k čemu se používá. Neodvolávej se proto, prosím, na to, že jsi žádné pravidlo neporušil. Neznalost neomlouvá, bohužel (nebo bohudík?).

sweet16

Hráč

2
30.7.2018 18:41

Jáj takže teraz všetci čo v ten deň použivali HC miesto GOOC pretože bol vypnutý lebo tam boli hádky a nemali sme ako napísať svoj názor a kde, tak poprosím o potrestanie všetkých čo v ten deň a minulé dni porušili toto pravidlo a neboli potrestaní tak isto ako minule ani v ten deň kedy ja. Alebo na iných sa to nevzťahuje iba na mňa? zaujimavé.. "pomluvy" o AT, portálu alebo hráčov som nikde nerobil. Propagáciu no možno to tak znie aj keď podľa môjho názoru nie.

St4rterr

Hráč

5
30.7.2018 18:50

Osobne, aj keď som len hráč a nemám v tomto žiadne slovo.. som za unban, hráč je všeobecne na RP scéne nový takže nevie ešte pravidla na "1", neboli s nim nijake problemy, rpit vie a urobil zatial len jednu chybu ktora ho hned stala permaban nenapisal nič typu "Podte na "Konkurenciu" je tam lepsie tu je na nič" dostal nervy pre situaciu pri ktorej by dostal nervy asi každý, tak nechapem prečo to tu tak preháňaťe...

30.7.2018 19:45, naposledy upraveno 30.7.2018 19:48 uživatelem Rataj

1) Nikdy se neodvolávej na to, že ostatní nejsou trestáni pro to, pro co ty jsi. Je to naprosto ubohý argument a nevíš kdo za co trestaný je nebo není. Navíc pouze členové AT mají právo vyhodnocovat, zda se konkrétní uživatel porušení pravidel dopustil a náležitě je za to potrestat.

2) Všichni hráči zneužívající HelpChat obdrželi slovní varování, jako přimeřený trest, pokud se to neděje opakovaně, nebo v nějaké závažné míře. (Takových slovních varování jsem za poslední 3 dny rozdal asi 20)

3) Již při registraci na našem webu souhlasíš s podmínkami užití, zásadami zpracování osobních údajů a pravidly portálu. Jedním z nejzávažnějších porušení globálních pravidel portálu je propagace konkurenčních serverů. Proto jsou za toto porušení tresty tak vysoké.

4) Trestáno jako porušení pravidla o propagaci je vše, co se může jako propagace jiných serverů charakterizovat. Napsal jsem, že jsi napsal "název konkurenčního serveru s úmyslem informovat ostatní o tvém přechodu na konkrétní server", to sice vyvracíš, ale sám se přiznáváš k tomu, co jsi napsal. Zcela jasně a prokazatelně jsi informoval ostatní o tvém přechodu na konkrétní server - odkázal jsi na něj i názvem. A je úplně jedno jestli jsi název napsal za účelem propagace oného serveru nebo ne, nejsme psychologové ani vyjednavači a tohle nás nezajímá. Napsal jsi název serveru, napsal. Kdybys nic nepsal a prostě se odpojil, nemáme tu co řešit. No a že jsi to napsal do HelpChatu je jen třešnička na dortu. Mimochodem HelpChat není náhrada OOC, když je OOC vypnuté - je totiž vypnuté z nějakého důvodu.

5) Tvým vystupováním zde na fóru, kde se oháníš nesmysly místo toho, abys přímo přijal vinu si nepomůžeš. Rád bych tedy aby ses nad tímhle celým zamyslel, pročetl si znovu moji předchozí odpověď, tuto odpověď a vše co jsi tu napsal a případně až poté nějak smysluplně odpověděl. Pokud o unban opravdu stojíš, nemá cenu se tu dohadovat s členy AT, když byl ban udělen zcela oprávněně. Věřím, že jsi rozumný a dokážeš situaci racionálně a objektivně přehodnotit.

sweet16

Hráč

2
30.7.2018 21:24, naposledy upraveno 30.7.2018 21:27 uživatelem sweet16

Ja si vinu priznávam, že som napísal vetu "idem na ... majte sa" aj keď to bolo skratkou, takže si každý mohol pod tým myslieť čo chcel. ale dobre nebudem sa údajne vyhovárať. Ja sa nehádam s nikým, ja stojim za svojim názorom. V ten moment keď tam bola táto situácia tam žiaden admin ani support nebol.

Kde som písal, že nepríjmam vinu, ja si ju uvedomujem to som už písal na začiatku tohoto unbanu, ja len polemizujem, že to nebolo za účelom propagácie ale z nervov.

Ja sa neodvolávam na to, že ostatní neboli potrestaní za ten HC, mne je to jedno či budú potrestaní alebo nie.

EDIT: Podľa pravidla to ako tá "propagácia" môže byť. No ak by som chcel spraviť fakt propagáciu neurobil by som to pred 5 ľudmi, a nechcel sa následne druhý deň prihlásiť a ísť hrať + by som tu nepísal žiadosť na unban.

Ešte raz píšem, ja si vinu uvedomujem, že som napísal to čo som napísal, klamal by som ak nie. Len mi ide o to, že to fakt nebolo za účelom propagácie, ale tak podľa pravidiel to tak je tak ja s tým nič nespravím.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo