Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Konzultant vozidel - NoName


NoName

Hráč

7
21.10.2018 11:49, naposledy upraveno 25.10.2018 18:53 uživatelem NoName

Přezdívka: NoName / DudeX

Věk: 17

Zkušenosti:

[GTA:SAMP - SUPERPAŘBA] Je možné, že si budete myslet, že lžu neboť momentálně to je docela dost hraný server na SAMP ale i na tomhle serveru v době počátků jsem působil jako administrátor. Na tomto serveru jsem hrával pár let zpět, než jsem se dozvěděl o MTA.

[MTA:SA - Glorious RolePlay] Zde na tomhle serveru jsem působil jako VCT i když né moc dlouho.Přes to, že se hráčům mé handlingy líbily tak mě po pár dnech vyhodili z nejasného důvodu.

No a docela často jsem hrával na freeroam serverech kde jsem si dělal vlastní handlingy. Zacházet s Handling Editorem umím. Znám i pár admin/support příkazů a rád pomohu hráčům.

Komunikační dovednosti: Mluvit umím. Rozumím Česky, Slovensky, Anglicky.

Mám čas: Většinou po skončení školy až do večera. Akorát v pondělí a středu nemám čas od 18:30 - 20:30.

Další informace o mně:

Tak kde bych začal. Pocházím z Olomouckého kraje a studuji na střední škole momentálně ve 3. ročníku na 4. letém oboru Strojírenství zakončeném maturitou. Mými koníčky jsou poslouchání hudby, ježdění na kole, rád zajdu s kámošema/kama ven pokecat či chodím na thajský box a hlavním koníčkem je hraní počítačových her. Nejčastější hry, které hraju jsou MTA:SA, League of Legends či Rocket League. Sem tam si i zahraju na odreagování metin či minecraft. A hlavně se rád věnuji autům a s nadšením se o nich něco dozvídám. Taktéž i rád sleduji filmy a to hlavně akční či komedické, animované jako Americký táta, Simpsonovi, Futurama apod. Sem tam mi možná ujedou nervy ale to z důvodu, že nemám rád když lidi ze mě dělají idiota či se hádají o něčem o čem nemají ani trochu ponětí. Ale taky si ne vždy si přiznám vlastní chybu, neboť si docela dost stojím za svým ale po čase i chybu uznám. Jsem takový tvrdohlavý. Jinak si myslím, že se mnou můžete prožít mnoho srandy či zábavy. Myslím si, že je na mě i spolehnutí neboť co řeknu to taky udělám (Teda aspoň většinou. :D).

21.10.2018 12:26

Přijat do 2. kola náboru.

Nejbližší možný termín na vyplnění testu je dnes v 18:45, pokud se ti to nehodí, domluv se se mnou v PM na jiném termínu.

28.10.2018 12:27

Po vyhodnocení 2. a 3. kola bylo rozhodnuto, že dále nepostupuješ. Zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024