Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Strašidelný příběh (2.11.2018)


31.10.2018 18:28, naposledy upraveno 2.11.2018 23:06 uživatelem Rataj

Krásný temný večer hráči a hráčky! Ať už slavíte Halloween, dušičky, nebo ani jedno, připravili jsme si pro vás zajímavou soutěž. Sepište krátký strašidelný příběh, ve kterém vystupují postavy z naší komunity a vyhrajte 50 kreditů!

Blížší informace o soutěži:

  • Do soutěže se zapojí uživatel napsáním odpovědi k tomuto příspěvku
  • Odpověď musí být příběh se strašidelnou tématikou
  • V příběhu musí vystupovat alespoň jedna postava, která přímo nebo nepřímo reprezentuje nějakého člena komunity (vyhněte se však urážkám)
  • Každý uživatel může odeslat pouze jeden příběh
  • Příběh by měl mít maximálně 500 slov (není pravidlem)
  • Z odeslaných příběhů vybere porota (Rataj, VlkoVod) nejlepší příběh, jehož autor obdrží 50 kreditů zde na webu
  • Soutěže se může účastnit každý vyjma členů poroty
  • Soutěž bude vyhlášena tento pátek (2.11.2018) ve 23:00

Edit: Vítězem se stal Ardon!

Ardon

Hráč

2
1.11.2018 21:50, naposledy upraveno 1.11.2018 21:52 uživatelem Ardon

Příběh krutého vraha..

Psalo se.. 2.11.1978, když se narodil..

Den 2.11. se nám zapsal do dějin Los Santos. Ptáte se proč? Na to je jednoduchá odpověď v podobě příběhu..

Abych vás uvedl nějak z kraje do příběhu, osoba se jmenuje Ulrich a jeho drahá polovička se jmenuje Sarah.. zpětně k příběhu. Toho dne se sehrálo spoustu věcí, že ani nevím kde mám začít.. Ráno, jako obvykle zazvonil budík.. naštvaný Ulrich do něj třískl tak silně až se probudila i žena, která následně pronesla. „Drahý můžeš mi vysvětlit proč do toho tak mlátíš, udělal ti ten budík snad něco?!“ Manžel pootočil hlavu k ní, a jen jí ráznou odpovědí odvětil. „Do toho co mi udělal budík ti může být jedno, a teď mě nech!“ Poté co se manželé dohádali v posteli se Ulrich rychle zvedl s potřebou na toaletu.. jako každé ráno po toaletě pokračovalo čištění zubů a ostatně stejná rutina jako u každého. Po ranní rutině, se Ulrich přemístil do kuchyně kde si udělal snídani. Po celém bytě se rozvalila vůně plátků slaniny a dvou vajíček. To už ale vylezla i Sarah, která chtěla po Ulrichovi jestli by jí udělal také něco dobrého. Ulrich po dvou minutách značného civění na svojí ženu sundal svojí snídani z plotýnky, naservíroval ji na talíř, který následně s úsměvem a kafem předal své ženě ke stolu s mírným úsměvem na tváři povídá. „Dobrou chuť Miláčku!“ po té co se oba nasnídali, se Ulrich urychleně přesunul do šatníku kde si oblékl oblek, nasadil klobouk a vyrazil do práce. Po náročné cestě po dálnici v Las Venturas se Ulrich hlásil na služebně. Jistě vás zajímá kde Ulrich dělá.. koho by to napadlo, je to policista v utajení s přidanýma věcma na řešení Po té co se Ulrich vydal do zbrojírny ho zastavil šéf s nepěknou zprávou, která ho rozhodila. „Ulrichu, dneska nám byla nahlášena vražda v okolí Idlewoodu, nalezlo se tam rozporcované tělo, vem si pár chlapů a jeďte to tam prozkoumat, jakoukoliv důležitou informaci mi hlaš!“ No a tak Ulrich vzal jak Liam říkal pár chlapců, ale ještě předtím se došel vyzbrojit.. Vzal fotoaparát, svojí pistol a tehdá to začalo..

Poté co se všichni nasoukali do vozidel a přepravili se k místu činu začlo ródeo.. Ulrich spatřil sanitky, pohřebáky, své kolegy a také tělo své ženy.. NEPTEJTE SE JAK SE TAM SAKRA DOSTALA.. VYSVĚTLENO DOSTANETE VZÁPĚTÍ! Po té co spatřil svojí ženu naposledy na zemi, se s ní rozloučil.

Ulrich se slzamy v očích naposledy spatřil svojí ženu.. a jediné co s tím mohl udělat najít a pomstít se! Po dlouhém vyšetřování, se přišlo na to kdo zabil takhle krutým způsobem jeho ženu, samozřejmě se Ulrich neváhal pomstít, a tak po té co ho uzavřel do cely číslo A-41 si vlezl za ním s nožem založeným vzadu za opaskem. Pár prudkýma pohybama udělal Lukemu, známemu jako Luke Rusler řeznou ránu, za kterou se Luke chytil. Mezi prsty mu protékala vlastní krev, a Ulrich se jen usmíval, poté promluvil. „Vybral jsi si špatného chlapa, se kterým si měl vyjebat! Teď tím zažiješ peklo ti říkám chlapečku!“ Tehdá ale nevěděl že Luke, je vlastníkem největší Firmy v celém San Andreas, a má kontakty všude.. doopravdy VŠUDE. Ulrich svižným pohybem schoval nůž do zadní kapsy, a pomalou chůzí ochází z místnosti kde nechává pořezaného a zmláceného Rustlera na zemi. Něco málo po pár týdnech byl Ulrich řekněme to narovinu.. dost v prdeli, neustále pil, až jednoho dne nastal den D.. Spousta požívání alkoholu se na něm poznamenala, a to nejen finančně, ale i zdravotně.. Ulrich se prochlastal natolik že nedokázal už bez toho alkoholu fungovat, Liam ho vyhodil a z Nejlepšího utajovaného policisty se stala pouliční troska. Propil i poslední vzpomínku na Sarah.. a to snubní prsten.

Poté nacházejí umrzlé tělo Ulricha se válet u popelnic, zmlácenej a s rozbitým obličejem. Zajímalo by vás proč se Ulrich našel v takovémhle stavu? Tak dobrá, povím vám to Policie začala řešit proč se našel jejich bývalí kolega na zemi zmlácen, a mrtev.. nic jim nedávalo smysl protože otisky prstů naznačovali že to kdo zabil Ulricha byl Liam Faye, ale nikdo nevěděl jak to mají Liamovi povědět.. spíše se báli, aby i je nepotkalo takové neštěstí jako Ulricha.. a tak se rozhodli mlčet, prohlásit Ulricha za nezvěstného, poté ho prohlásili za mrtvého a žili všichni dál jak jim to bůh předepsal.. Počkat počkat počkat... jak je možné že ho zabil Liam? Očekávaná otázka.. jednoduše, proč si myslíte že se píše o tom že Luke má kontakty všude..? Už vám to dochází.. to jsem rád.

Tímto končí kapitola 1/2

2.11.2018 02:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.11.2018 23:07

Soutěž je u konce, se svým příběhem vyhrává Ardon.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024

westarSK

Registrován 17.4.2024