Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vozidla na Anterosu aneb několik rad, jak můžete být spokojeni nejen vy, ale i okolí


neznamy#5

Smazaný účet

25
8.11.2018 13:05, naposledy upraveno 8.11.2018 13:19 uživatelem neznamy#5

Tento článek sepisuju jako svůj první (a také poslední) text s cílem pomoci hráčům, především nováčkům, kteří zavítali na MTA poprvé, nebo jejich zkušenosti nejsou na takové úrovni, že by už byli s těmito věcmi obeznámeni. S tímto textem uvedu několik rad, které Vám pomohou nejenom s řešením některých věcí ohledně vozidel na serveru, ale také v chování k ostatním hráčům především po IC stránce.

  1. Policie je (většinou) váš přítel - provokování policie (zde klasifikováno jako jednání, jehož cílem je vyprovokovat policii k pronásledování či řešení nějaké věci) je v rámci serveru bráno jako porušení OOC pravidel. Samozřejmě jsou zde tolerovatelné věci (především spjaté s IC stránkou postavy - pokud budete nějaký mladý namyšlený frajírek v zrezlém BMW, tak pro Vás bude policie ve vašem žebříčku asi hodně nízko) a taky fakt, že provokace policie je brána jako porušení pravidel skutečně v případě, kdy jde o úmyslné provokování (jinými slovy pokud někde budete projíždět o pět kilometrů víc než máte, tak to nebude jako OOC provokování bráno). Nezapomínejte na to, že ulice nejsou pro to, aby jste tam prohnali svého čtyřkolového miláčka.
  2. Zajistěte si povinnou výbavu - ač se to nemusí na první pohled zdát, tyto věci dokáží skutečně pomoct v některých RP akcích... a také v tom, aby váš rozpočet při každé kontrole nezaznamenal strmý pád dolů. Výsledná investice do těchto předmětů je vskutku nízká, proto zde nevidím žádný problém si koupit povinnou výbavu, byť jste na serveru první hodinou.
  3. Nekupujte první auto, které vidíte - je to typická věc, kterou dělá spousta hráčů na MTA. Ve skutečnosti jde ale o něco, co je ve výsledku víc iracionální než racionální - takové auto bývá v mnohých případech plečka, kterou jen se skutečným štěstím prodáte jen o trochu pod cenou. Mnohdy se i stává, že hráči své auto prodají na naprosté drobné, nebo ho sešrotují. Na druhou stranu je to pro vás výhoda, protože takto si můžete při troše štěstí přijít k levnému vozidlu.
  4. Snažte se jezdit jako člověk - kolikrát jsem už na MTA viděl, že hráči nejezdili jako lidé, ale jako něco, oproti čemu je i opice doktorem. A přitom je to tak prosté - stačí jen jezdit rozumně a alespoň v přítomnosti dalších hráčů respektovat značky. Opravdu je to tak těžké?
  5. Chodník není silnice - tohle je především případ jedinců, kteří jedou rychle přes Pershing Square a chtějí ignorovat retardéry, které se před radnicí nachází - prostě to vezmou přes chodník a projedou jako šílenci. Co z toho, že už takové jednání je Non-RP Driving a porušení zdravého rozumu, ale také v očích ostatních hráčů vypadáte jako orangutan, který viděl volant jen v počítačové hře.
  6. Chip a až nechutně časté užívání tohoto výrazu - když už si chcete nechat upravit auto po stránce jízdních vlastností, tak alespoň uveďte, že chcete u vozidla zlepšit akceleraci/maximální rychlost/počet sražených chodců za vteřinu... ale neuvádějte, že chcete chip(tuzing) na drift a podobná zvěrstva, za která by vás někteří lidé na serveru chtěli oběsit... mě nevyjímaje.
  7. Nevybírejte si náhodné barvy na své vozidlo - zde by vám poděkovali především jedinci, kteří ty barvy skutečně vidí. Pokud si necháváte upravit vozidlo, prosím snažte se aspoň o nějaké sladění barev. V případě některých výtvorů si skutečně přeji (třeba jistý zelený Passat s oranžovými koly), abych byl barvoslepý jako můj praděd. Taky vám to pomůže s případným prodejem vozidla, kde lépe prodáte auto, které nevypadá jako pouťová atrakce.

A co se týče aut...

  • počkejte si na nějaké slušné vozidlo (na začátek bych si být vámi koupil kolo/ojetinu z /ads)
  • vybírejte si to, co se vám líbí a co nebudete chtít prodávat (s prodejem jen málokdy vyděláte)
  • sežeňte si garáž/nějaký pozemek - není nic nepříjemnějšího než někdo, kdo si neváží vozidel...
8.11.2018 18:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.11.2018 09:20

nemusíš hned chtít vrtulník Pavote :D

19.11.2018 10:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~20