Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

SA Construction


Winking

Hráč

0
20.11.2018 04:15, naposledy upraveno 20.11.2018 04:16 uživatelem Winking

Název frakce: SA Construction

-Něco o frakci : Jednalo by se o stavební firmu, která by stavěla objekty na základě zakázek od hráčů či by plnila vládní zakázky. Mimo zakázky by hráči se nenudili a mohli si vydělávat nezávisle na zakázkách a hráčích, ale převozem materiálu nebo nějakým jeho zpracováním v sídle.

-Jak by frakce fungovala : Frakce by fungovala podobně jako na starém skimu. Mám návrh takový, aby frakce byla z poloviny udělána na automatickém systému. Jednalo by se o systém kdy by se využil systém z převozů. Dělníci by sjížděli pro různý materiál po různých místech po mapě. A převáželi by je na stavební místo, nebo by materiál vozili do skladů firmy. Kde by za tento převoz získávali peníze. Jde o to, aby to bylo udělané tak, aby to nebylo přehnaně moc složité a přehnaně málo ohodnocené. Protože furt je to jen hra, u který člověk nemůže strávit celý den času, ale chce si užít zaslouženě stravené chvíle ve hře nějakým obohacením. Druhá část je, že by se vytvářely stavební místa podle zakázek od hráčů. Které by vytvářel admin. Tak jak bylo na starém skimu. Do stavebního systému bych zakomponoval nějak i výrobní linku která je na serveru. Stavební materiál bych rozdělil na více věcí, ale zase aby toho nebylo moc ani málo. Takový systém by byl přínosný jak pro ty, kteří by ho využívali tak i pro server. Protože by se ti hráči zabavili. A měli by co dělat a zároveň by to plnilo podstatu firmy na serveru v RP. Frakce by rozvíjela RP akce a nebyla by závislá primárně jen na hráčích a zakázkách od nich. Lidi by to bavilo nebylo a bylo to pro ně záživné. Frakce by pomohla hodně novým hráčům i nezaměstnaným. Jelikož jako dělník na stavbu není nutno příliš kritérii pro přijmutí.

Hráči by si zavolali domluvili si stavbu, kterou by prvně museli mít schválenou od admina. Cenu bych si určoval já, podle náročnosti v map editoru a náročnosti stavebního materiálu a práce která by byla potřebná pro postavení objektu.

Následně IC bych chtěl domluvit s vládou dlouhodobou spolupráci. Jednalo by se o vládní zakázky, které by poskytovaly práci pro lidi ve frakci. A následné využití IC. podle toho o co by se jednalo. Vydělali by na tom oba týmy.

-Dodatky : U firmy by se hodilo postavit NPC, něco jak má PČR, ZZS, kde by lidi měli na výběr zavolat někoho z firmy nebo, že by chtěli schůzku či objednávku.

-Moje zkušnosti : Mám spousty zkušeností, co se týče mapování. Mnohokrát jsem se podílel na větších projektech a mapách, část z nich je mnou navrhnuta a vytvořena. S mapováním jsem začal z nudy, později mě to chytlo, tak jsem se tomu začal věnovat více a nabývat tak spousty znalostí a zkušeností, co se mapy a obecně mapovacích předmětů týče. Myslím, že moje mapy jsou solidní a co nejvíce podobající se realitě, jak co se funkčnosti detailu a designu týče. Mám několik map rozděláno a schováno " v šuplíku".

-Legalní/Nelegalní : Legální

-Požadavky [Vozidla/Sídla]: Potřebná vozidla pro RP, přidání mapy sídla a interiéru v sídlech.

-Vedení frakce: Ruslan Maxim Igorevich

-Sídlo firmy : Sídlo firmy bych chtěl tam kde bylo na starém skimu u Vily s golfovým hřištěm v LS.

Bylo by lepší se na věcech při schválení a dělání frakce domluvit na Tsku.


20.11.2018 12:02

Ahoj, díky za tvůj zájem o náš server a za návrh na frakci. Musím předem říct, že žádost je opravdu dobře sepsaná. Je to frakce, která vyžaduje dost úprav skriptů atp. proto prosím vydrž, než to probereme v rámci AT a pak se ti tu vyjádříme. Díky.

20.11.2018 12:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.11.2018 12:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.11.2018 14:31, odstraněno 23.11.2018 14:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.11.2018 21:31

Pavote, máš to rozbitý :D

29.11.2018 18:00, odstraněno 29.11.2018 18:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.11.2018 13:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.12.2018 11:48
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.12.2018 10:30

Ahoj, bavil jsem se s Ratajem a ten je nakloněn pro frakci schválit, jen samozřejmě s určitýma výhradama, jakože stejně bude mappingy schvalovat on tak jako doteď se schvalují, takže to může i nějakou dobu trvat. Zároveň jako soukromá frakce nemáš v podstatě nárok na žádné vozidla, budovy atd zdarma. Musíš si to koupit za své, respektive můžeš si IC podat žádost o dotaci na vládu, což jistě zvládneš :)

Start small, make it big :)

Pak se ozvi ve hře na založení frakce a takových těch blbostí co potřebuješ.

Nějaké dodatečné skriptové úpravy vození materiálů z dolů atd a nějaké ostatní vychytávky by se postupně přidávaly jak budou na prioritě a budou na pořadu dne. Věř tomu, že je toho hodně , co máme v pořadí na vyřešení a bohužel jediný, kdo je schopný po skriptové stránce tyhle věci dotáhnout je Rataj a ten má velmi omezený volný čas.

Takže tak :)

frakce je schválena dávám Lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024