Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Q&A] Vozidla a tuning


neznamy#5

Smazaný účet

25
22.6.2018 18:32, naposledy upraveno 24.6.2018 00:14 uživatelem neznamy#5

Naposled aktualizováno - 22.6.2018

Tento dokument bývá průběžně aktualizován, proto doporučuji tento dokument průběžně sledovat.

Q: Jsou na serveru modely skutečných vozidel?

A: Ano, jsou.

Q: Kolik je (v tuhle chvíli) na serveru reskinovaných vozidel?

A: V tuhle chvíli je na serveru přibližně 70 unikátních reskinovaných vozidel

Q: Není 70 vozidel nějak málo?

A: Do tohoto čísla nejsou zakomponovány varianty vozidel (jiné motorizace), ve výsledku tohle číslo může být i víc než dvojnásobkem předchozího čísla.

Q: Jsou na serveru nějaká vozidla s možností unikátních úprav?

A: Ano, na serveru je několik vozidel s podporou unikátních modifikací a specifických tuningových dílů. Jde o Nissan Skyline GT-R R32, VW-Karmann Ghia Coupé a další (bude doplněno s odstupem času společně se seznamem vozidel).

Q: Bude na serveru tzv. "čip"?

A: Ano, čiptuning na serveru bude, byť nepůjde o taktiky, se kterými se setkáte na okolních serverech, kde téměř nikdo nezná skutečný význam a smysl těchto úprav. Navíc tyto úpravy budou stavěny s ohledem na realitu (jinými slovy se čiptuningu nedočkáte u půl století starého auta).

Q: Budou na serveru tzv. "unique handlingy"?

A: Ano, budou. Stejně jako v případě výše zmíněné odpovědi půjde o úpravy, které budou jak s ohledem na realitu, tak i s ohledem na možné náklady (jinými slovy Vám nebude za 50 tisíc přetvořen vrak v ultimátní bestii). Samozřejmě jsou zde možnosti spjaté s IRL úpravami, avšak berte vždy v potaz to, že daná úprava nemusí být v souladu s provozem vozidla na silniční komunikaci (jinými slovy si můžete do svého Golfu nechat nainstalovat šestiválec z Porsche, jen počítejte s tím, že to bude mít i své nevýhody). Do budoucna plánujeme tuto možnost upravit tak, jak tomu v případě CZ/SK MTA scény doposud nebylo.

Q: Jak jsou na tom vozidla a polepy?

A: Většina námi přidaných vozidel je podporuje, přičemž budou k dispozici i templaty k daným vozidlům.

Q: Vytvořil jsem si na vozidlo polep a chtěl bych ho do hry - jak mám postupovat?

A: Daný polep nahrajte na imgur.com, poté si zařiďte potřebnou úpravu IC (můžete to zakomponovat tak, že máte ohledně polepu nějakou představu v podobě náčrtu... možností je spousta).

Q: Mohu podat návrh o přidání vozidla?

A: Samozřejmě > skrze sekci NÁVRHY. S těmito návrhy je spjato několik vcelku snadných podmínek. První je (překvapivě) funkční model do San Andreas (bohužel modely z jiných GTA hra neakceptuje bez důsledných úprav > konvertu). Druhou jsou díly poškození vozidla (estetické poškození při nárazu), třetí rozumná velikost (prozatím není fixně dáno, avšak je ideální se držet u velikosti DFF + TXD do 15MB) a čtvrtou podpora značek z GTA SA (volitelné, je to takové menší plus k modelu). Žádost koncipujte tak, ať nás zaujme a ať vypadá dané vozidlo jako must-have.

Q: Je k dispozici nějaký seznam vozidel?

A: Již brzy bude seznam zpracován do player-friendly podoby (s údaji a snímky).

Q: Co mám dělat v případě, že model X má chybu v kolizích či jinou závažnou chybu?

A: Nahlašte ji neprodleně VCT týmu, ten se postará buďto o náhradu vozidla za bug-free model, nebo nalezne podobnou alternativu (s tím, že by došlo na navrácení peněz jak za úpravy, tak za koupi vozidla).


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024