Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o frakci (Narcos)


dentyk

Hráč

0
28.11.2018 14:53

Zdravím všechny co si tuhle tému příjdou přečíst.

Chtěl bych požádat o vytvoření frakce. Ano byla by to další ILEGÁLNÍ frakce, chápu je jich zde dost, ale jelikož dostat se do nějaké mi příjde jako dost těžké ještě když jste příslušníkem Vlády, a ptát se různých lidí na takovýhle věci mi příjde dost špatné.

Název: Narcos


Úkoly téhle frakce: Za 1. V této frakci bych chtěl zavést velikou výrobnu zbraní, vysokou rozvážku kokainu (více dalších drog, pokuď by to bylo možné). Za 2. Tento bod směřuje k bodu 1. Samozřejmě bych chtěl dělat různé obchody jak s drogy tak zbraněmi. Jak mezi hráči tak mezi ostatními frakcemi. Za 3 Stát se hlavní konkurencí ostatním ILEGÁLNÍM frakcím. Samozřejmě je mi jasné, že to nebude tak lehké. A je mi jasný, že když se budu chtít stát konkurencí tak po mě ostatní frakce půjdou. Za 4 Chtěl bych zde dělat i KONTRAKTY (Objednávka vraždy). Je jasné, že by to nebylo každý den. Vždy podle toho jak by nás daná osoba mohla ohrožovat před nelegální činností.


Samozřejmě veškeré náklady (např. Výrobnu, nějaké sídlo, vozidla, náklady na vyrábění zbraní, a další..) bych hradil pouze ze svého kapsy. Sídlo jsem si našel, takže pokuď by mi to vyšlo, tak mě kdokoliv z AT kontaktujte a mohu Vám to ihned zdělit.

Všem moc děkuju za přečtení téhle témy a vyjádření vašeho názoru, rád ho uvítám. Ještě jednou Díky!

28.11.2018 14:55, odstraněno 28.11.2018 14:57 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

dentyk

Hráč

0
28.11.2018 15:18

Díky. Chápu jak to myslíte, je jich tu dost. Ale musíte vzít v potaz to, že dostat se k nim taky není nějak lehké. Přeci nemám chodit po městě a ptát se lidí na mafií nebo něco v tom smyslu. A hlavně se mi na tom nelíbí přes ty zbraně a ty diamanty, je to pouze pro frakce. Tudíž ostatní lidi se nemohou "obohatit" stejným způsobem.

28.11.2018 17:15

Vzhledem k tvému kulantnímu jednání v případu stížnosti na administrátora a okolnosti které k tomu vedly nemám žádnou motivaci Tobě schvalovat na serveru vlastní frakci. Od člověka, co chce vést frakci, ať už ilegální, bych očekával lepší (dospělejší) chování alespoň ooc.

Dám ti možnost mne přesvědčit o omylu. Jsem jedno velké oko.

28.11.2018 17:29

Souhlasím s VlkoVodem. S ohledem na tvé chování jsem výhradně proti. Kdyby ses uměl vyjadřovat věcně, slušně a adekvátně situaci, a nejdříve se naučil myslet a až pak psát, možná bych názor změnil.

dentyk

Hráč

0
29.11.2018 09:53

Ano, dost jsem to přehnal. Tudíž se všem, kterým jsem nadával tak se jim OMLOUVÁM. Samozřejmě jsem si to uvědomil a lituji toho, ale to mně neomlouvá. Samozřejmě své chování změnim k lepšímu a snad to bude poznat. Chápu, že vzhledem k takovéhlemu chování samostatnou frakci nedostanu, je mi to jasné. Takže od teď můžete sledovat moje chování, které se na 100% zlepší. Snad změníte svůj názor jak na mně tak na frakci. Děkuji.

29.11.2018 11:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
29.11.2018 13:31

Dobrá, zatím ti tu žádost uzamknu, jelikož ti nyní frakci nezaložím, ale pokud jak říkáš, se tvé chování zlepší, tak se o tom můžeme pobavit později.

Lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~44