Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nápad na řešení Unbanů


neznamy#703

Smazaný účet

14
3.12.2018 11:55, naposledy upraveno 3.12.2018 11:56 uživatelem neznamy#703
  • Zdravím všechny spoluhráče,spoluhráčky a členy A-Teamu.Já jsem Nitronius a rád bych vám představil návrh na nový systém řešení unbanů.
  • Jelikož jsem si z nudy pročítal aktualní stížnosti (zaří 2018 - listopad 2018) tak jsem si všiml,že většina byla neoprávněných a žadatelé o un-ban taky používaly vulgarity.Chcu vám představit můj systém na řešení un-banů.Budeme mu říkat třeba "Názor třetí strany".Jelikož vždy proti sobě stojí dvě strany ( Hráč A-team) tak myslím,že by nebylo od věci kdyby se k unbanu vyjádřila nezávislá osoba,která by vynesla finální rozsudek ohledně toho zda un-ban by měl být udělen či ne.Jelikož tento můj systém využívá nejmenovaný server tak se odhalily pochybnosti a zaujatost a-teamu."Předešlou větou nechci nikoho křivě obvinit ze zaujatosti,ale někdy se to holt stane a nejspíše stávat bude,protože jsem lidé".Jelikož tento systém je podle mého plně funkční tak bych navrhoval ho používát ale to je na A-teamu a Majiteli.

  • "Tento systém nemá urážet ani poškodit dobrou osobnost ani nikoho z a-teamu ani nikoho z hráčů,tento systém má za úkol prošetřit dannou věc a uvodit z toho výsledek". Předem děkuji a-teamu pokud tenhle návrh promyslí a že si na to projednaní věnují svůj čas.

S pozdravem,Nitronius

PS: Jsem na tomto serveru týden a hodně se mi zalíbil takže se ho taky budu snažit co nejvíce podporovat :)

3.12.2018 12:13

Ahoj,

Díky za návrh. Dává to smysl, jak to píšeš, ale kdo zaručí, že ona třetí osoba nebude kamarád jedné, nebo druhé strany?

My stavíme na principu toho, že Admin Team svoji práci plní svědomitě a spravedlivě, pokud se objeví nespravedlnost, hráč má možnost se obhájit, když se ale obhajuje nevhodným způsobem, nejspíše nepochopil smysl trestu, nedokáže projevit respekt a pokoru, pak si trest zaslouží, jelikož si z něj stejně nevzal žádné ponaučení.

Ale to je druhá věc. Nejspíš se o tomhle návrhu ještě budeme bavit v rámci AT, ale spíš neprojde z výše uvedených důvodů.

3.12.2018 12:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.12.2018 13:24
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.12.2018 16:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.12.2018 17:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.12.2018 23:30

Je třeba si uvědomit, že potrestání hráče není spor mezi AT a hráčem. Je to rozsudek, proti kterému se lze odvolat (žádost o unban, případně stížnost na administrátora). Člen AT by měl vždy být neutrální, nezávislý a spravedlivý při řešení sporů, jednat dle platného řádu, resp. kodexu člena AT a trestat pouze porušení pravidel. Naopak zásah jiných hráčů by bohužel mohl být méně nezávislý a více ovlivnitelný, než přístup členů AT. Návrh zní dobře v teorii, ale prakticky to smysl nemá.

4.12.2018 00:49

Myslím, že je věc uzavřena, dávám lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~34