Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ÚRN - Útvar Rychlého Nasazení


Kostra

Hráč

2
5.12.2018 13:09

Ředitel; Brian Gamble

Odznak; URN ll Pozice ll Číslo odznaku

Sídlo; Těžko vysvětlit ukážu přímo ve hře

Soukromá firma / Vládní Instituce; Vládní Instituce

Důvod; V PČR je dost lidí a stále dost zájemců, lidé by tak měli možnost se dostat do PČR neboť by někteří od PČR byli ve frakci URN. V PČR je ZT (zásahový tým) který se především zabývá ilegálním pašováním diamantů. URNa je tam dá se říct "pozastavena" a když už je z URNy někdo aktivní tak je to málo kdy, za dobu co jsem na serveru a vlastně u PČR tak jsem neviděl URNu ani jednou vyjet na výjezd proti teroristům, vykradení banky a podobně.. Tímto by se vše napravilo, URNa by měla pravidelné výcviky, jezdili by na výjezdy kam budou povoláni.

Zaměření; Útvar rychlého nasazení je určen zejména k ozbrojeným zásahům proti teroristům, při únosech osob, při zásazích proti nebezpečným pachatelům či při zadržování rukojmích.

IC Podmínky;

Minimální věk 23 let Řidičský průkaz skupiny B Plavec

Základní Druhy Výcviku;

Takticko-speciální příprava: budova, letadlo, automobil, autobus Střelecká příprava Práce ve výškách (slaňování z vrtulníku) Tělesná příprava (sebeobrana)

Požadavky; Mercedes Benz Sprinter, Jeep Grand Cherokee SRT 2x, Police Maveric

Obrázek odznaku v Inventáři: https://www.militarysklad.cz/signys_images/eobchod/foto/b-2.jpg

Následná ukázka z tréningu URNy (IRL): https://www.youtube.com/watch?v=8iS0DzNMHVs

Pár slov na závěr; Je mi jasné že dost lidí s tím nebude souhlasit ale zkuste se zamyslet nad tím kolik je lidí na serveru a kolik jich chce do PČR, tímto by se uvolnilo pár míst a PČR by mohla nabrat další a mohla se zamýřit na lidi co jezdí jak hovada, co pašují drogy atd.. a nemusela by chodit do rizikových akcí jako vykradení banky, na to by tam přijela URNa a PČR by zajistila jen okolí.. Přemýšlejte a napište co si o tom myslíte...

5.12.2018 13:25, naposledy upraveno 5.12.2018 13:25 uživatelem Awoo

Ahoj, URN je součástí PČR na serveru, Možná si teď řekneš, žes to ani nevěděl, žes je neviděl, nebo tak, ale ono to dává smysl, ne? v URN je několik lidí aktuálně a pro zařazení do URN musíš projít standardním PČR a tu pozici si tzv. "vysloužit" - i to dává smysl. do URN jdou pouze prověření hráči, protože URN má k dispozici maximální duty vybavení a nikdo nepotřebuje, aby v něm někdo běhal po serveru a zastavoval auta za rychlost.

Máš moc hezky sepsanou přihlášku, ale bohužel, URN už na serveru je. Můžeš se přidat k PČR a postupně se do týmu dostat.

Nechám vlákno odemčené, kdyby se někdo ještě chtěl vyjádřit. Například @Tempestus , @neznamy#27 možná taky.

Charlx

Hráč

0
5.12.2018 13:27

Je to dobrý nápad urobiť takýto tím ktorý by zasahoval pri streľbe, vykradnutí banky apod. Keďže členovia PČR tam moc toho neurobia keďže majú len vesty a 9mm zbrane.

Kostra

Hráč

2
5.12.2018 13:29, naposledy upraveno 5.12.2018 13:30 uživatelem Kostra

@Awoo vím u PČR jsem dělal ale skoro vy kdo tam jste v té URNě (ty, temp) tak na výjezdech pro URN jsem vas ani jednou neviděl, vim máte moc práce ale i IRL nemáš URNu spojenou na jednom místě s pochůzkářky dopraváky atd.. ale hlavně tu jde o to že v PČR je moc lidí a moc jich tam chce, tímto by se uvolnili místa

Lofanek

Hráč

32
5.12.2018 14:49

Ale nechápeš že do URNy sa musíš prepracovať cez základné pozície u PČR? To neni len tak, že hneď začneš behať po meste s SMGčkom bez skúseností. Ja som proti.

Kostra

Hráč

2
5.12.2018 14:50

a kdo řekl že nemám zkušenosti jak z tohoto serveru tak i z jiných?

5.12.2018 14:58

Nezáleží jak na tom jsi OOC, ale jak na tom jsi IC ( každý server, jiný příběh )

Kostra

Hráč

2
5.12.2018 15:04

ic zkušenosti jsou také ze ZT

5.12.2018 15:07
5.12.2018 15:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~61