Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stanovení pravidel ohledně některých statusů


neznamy#5

Smazaný účet

25
7.12.2018 11:34, naposledy upraveno 7.12.2018 11:40 uživatelem neznamy#5

Předně chci upozornit na to, že tohle je spíš kritický pohled na některé věci, se kterými přišli hráči. K tomuto vláknu mě vedlo několik lidí, kteří přišli s myšlenkou, že budou mít na autě mechanismus, který skryje registrační značku. Nalíjme si čistého vína - je to píč... blbost. Proč? Předně takováto úprava je v 95% případů nejenže nerealizovatelná (chci vidět, jak u A4 uděláte takový mechanismus nenápadně a HLAVNĚ funkčně - to vám nikdy nevyjde), ale taky s touto úpravou nebylo nic zaRPeno. Minimálně si to myslím.

Abych tedy přešel k věci - proč si tohle někteří lidi dávají? Důvod je víc než prostý - snaží se využít mezery ve svůj IC prospěch. Na tom by tedy nebylo nic špatného, jenže tady jde o to, že takový systém je... opravdu definicí stupidity.

Jak by se tento problém dal vyřešit? Inu, víc než jednoduše. Definovat v rámci pravidel striktně a jasně to, že pokud existuje skriptová cesta (v tomto případě v podobě sundání RZ přes RP a report), tak to do statusu nepatří. Nepopírám, že existují situace, kdy to skriptově nejde (dát na auto značky z jiného auta), ale když už tady ta možnost je, tak proč přicházet s těmito blbostmi? Je to roleplay (a taky je to hra, to nepopírám, ale tohle je věc, kterou jsem za celý svůj život neviděl), takže by to podle toho mělo vypadat.

Další kapitolou je status ala ten v RP perlách. Nemluvím o "hrdinech," ale o plebíkovi se statutes ohledně toho, jak by lidé měli reagovat. jako vážně? Je tak těžké hrát Fear RP? No...tady možná i ano, když je tato kombinace "mafijána" a vozidla k smíchu.

Kapitolou sama pro sebe jsou lidé, co si do statusu dávají věci ohledně vzhledu postavy. Je to v pořádku, pokud jde o věci, které se pravidelně mění (oblečení, účes, nálada, zbraň na zádech...(?)) a které nejsou obsaženy v /look. Proto se opravdu bavím, když vidím někoho, kdo má na své postavě status ala "Svalnatá postava, vypadá jako fuckin' Rambo." Lidi, opravdu je tak těžké si to dát do looku? Nebo se na ten look podívat?

7.12.2018 12:22

Touste, bohužel mlátíš prázdnou slámu.

Osobně mi to taky hrozně vadí, ale trestat to, tak akorát příjdeme o hráče... dej to do ticketu jako námět na další AT poradu.


Powered by LeoSight IFS
LT~18