Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Ardon


Ardon

Hráč

2
29.6.2018 00:09

Přezdívka: Ardon

Věk: 17 let

Zkušenosti: 3 roky hraní RolePlaye. Bývalí Globalní administrátor (Lead Admin) na ... RZ (Až se za to i stydím)

Komunikační dovednosti: Zda li se mě kdokoliv zeptá na jakoukoliv otázku snažím se vyjádřit co nejlépe , myslím si že jsou vpořádku.

Mám čas: Jelikož momentálně mám méně času který strávím v práci, myslím si že v klidu 8h denně.

Další informace o mně:

Ahoj.

Jmenuji se Andrej K. , většina lidí mě ale nazývá Ardon;Endy, nebo Ramone.. Je mi 17 let, jsem na středním učilišti v Kaplici a momentálně jsem dokončil úspěšně první ročník oboru Opravář Zemědělských Strojů. Většinu svého času strávím u počítače a hraním různých her jako jsou například MTA,Minecraft,League of Legends a nebo také EuroTruck Simulátor s kamarády, dále se dívám dost na Facebook,Youtube a snažím se především vnímat hodně RolePlay skupiny. Pokavaď nesedím doma u počítače tak jsem zavřený v práci a vydělávám peníze na realizaci nového počítače, který v momentálním stavu jede jako po másle, ale nové hry to neutáhne. Již před rokem jsem přestal hrát "závodně" florbal za tým FBC Kaplice, takže další volný čas, který mohu strávit na serveru. Na RolePlay scéně se již ukazuji 3 roky pod jednou postavou, která několikrát změnila své jméno, a tou postavou je zde začínající.. Honza Kotva, následné změnění na Nick Hertz,Nicolas Hertz,Ullrich Brenner a jako poslední jméno, které si troufám říct že je doopravdy poslední je Ramon Francisco. Této postavě je 38 let, pochází z Německa a už od 18ti let nastoupil do Armády kde postupem času nabíral sílu, nabíral hodnosti až jednoho dne se z něj stal Velitel čety A-3.

Zda li by zajímalo více informací rád zodpovím na emailu.. andrej.kender@seznam.cz :)

29.6.2018 05:55

Ne

29.6.2018 11:57

Přihláška je dobře napsaná, avšak bohužel nesplňuješ první bod požadavků "Aktivita na portále již před podáním přihlášky". Zrovna v tvém případě bych počkal delší dobu, jelikož přecházíš z AT konkurence se kterou máme špatné zkušenosti a co jsem se ptal, zbytek AT tě nepovažuje za příliš důvěryhodnou osobu. Můžeš si přihlášku samozřejmě podat znovu a to po delší aktivitě na serveru. Zatím tvoji přihlášku zamítám. Děkuji za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~25