Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Konzultant vozidel - DentistaSK


DentistaSK

Hráč

0
29.6.2018 08:41, naposledy upraveno 29.6.2018 09:04 uživatelem DentistaSK

Přezdívka: DentistaSK

Věk: 19

Zkušenosti: práca z klasickým owláckym handling editorom (vytváranie nových handlingov ako aj úprava už existujúcich) nahradzovanie modelov vozidiel, úprava textúr vozidiel ("Polepy", občasný mapping, práca administrátora/hl admina na viacerých menších serveroch. (Väčšina z nich padla vďaka neshopnosti majitela), skúsensti z tvorbou nového serveru, práca v FTP/DB, oprava scriptov podla errorov z konzole.

Komunikační dovednosti: Ako každá iná priemerná ľudská bytosť.

Mám čas: Pondelok - Štvrtok 17:00PM - 24:00PM Piatok - Nedeľa - záleží od aktuálnej situácie.

Další informace o mně: Mám záujem aj do funkcie administrátora, ale počítam že tá už bude o tomto čase plná Pre ďalšie info ma prosím kontaktujte. Ďakujem, Denis.

29.6.2018 11:53

Přihláška je dobře napsaná, avšak bohužel nesplňuješ první bod požadavků "Aktivita na portále již před podáním přihlášky", jakmile se server otevře a budeš na něm alespoň týden hrát, můžeš si přihlášku podat znovu. Zatím tvoji přihlášku zamítám. Děkuji za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo