Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - pa202


pa202

Hráč

39
3.7.2018 14:30, naposledy upraveno 3.7.2018 14:34 uživatelem pa202

Přezdívka: pa202

Věk: 16

Zkušenosti: Support na staršom skime a administrátr na konkurencii

Komunikační dovednosti: Dokážem rozprávať plynulo Slovensky a Anglicky ale nechcite, aby som rozprával Česky, pretože nebudem vyslovovať to blbé "ř"!

Mám čas: Čas mám keďže sú teraz prázdniny a keď je škola, tak si vždy nájdem nejaký čas na počítač ... teda na hry. Na počítači som non-stop dokonca aj v škole.

Další informace o mně:

Takže kde začať ... veľa ľudí ma pozná pod prezývkou pa202, ale väčšina ľudí ma volá Patrik, alebo Paťo. Študujem na cirkevnej elektrotechnickej škole: " HAHA! On chodí na cirkevnú, on sa tam musí 24/7 modliť". Pokiaľ si toto niekto myslí, tak nie, fakt sa nemodlím 24/7. Jediný rozdiel je, že máme hodinu náboženstva a to možno raz-dvakrát do týždňa. Študujem grafiku digitálnych medii, takže pokiaľ by niekto chcel, tak sa môžeme dohodnúť a urobím nejaké logo, atď... Hlásim sa na admina, pretože veľmi rád pomôžem ľuďom v niečom a taktiež by som rád pomáhal udržovať nejakú tú kvalitu RP na servery (Ano, toto píše každý, tak prečo by som mal byť prijatý práve ja? ... Napríklad pretože už mám niekoľko ročnú skúsenosť s RP a taktiež ako Administrátor na rôznych hrách). Veľa ľudí ma vždy pokladá za nacistu a ja nedokážem pochopiť prečo. Môj najobľúbenejší odtieň šedej je Feldgrau. Doma mám dvoch panzerhund-ov, ktorý neustále štekajú, takže pokiaľ spolu budeme volať na ts, tak sa nedivte, že niečo započujete. Veľmi rád počúvam Rock a Metal, ale nemám problém počúvať napríklad Pop, alebo rap ( pokiaľ to nie je Český alebo Slovenský Rap. To je asi to najhoršie, čo mohlo vzniknúť a je mi jedno, že som niekoho urazil ).

5.7.2018 09:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.7.2018 10:16, odstraněno 5.7.2018 10:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.7.2018 11:10

Přijat na pohovor (TS3), domluvíme se prostřednictvím PM na vyhovujícím termínu.


Powered by LeoSight IFS
LT~20