Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tresty za porušení pravidel


21.9.2019 23:57

S obnovou serveru a naší snahou zajistit vysokou úroveň RP jsme se také rozhodli udělovat tvrdší tresty za porušení pravidel, zejména za vážné případy non-RP. Administrátoři byli (a noví členové AT budou) v této oblasti řádně proškoleni. Pojem jail, či warn již postrádá význam - tyto tresty již na Skimu neuvidíte. Rozhodli jsme se totiž úplně zrušit jaily a varování. Veškerá porušení pravidel budou trestána banem v rozsahu několika hodin až několika dní. Při opakovaném porušování pravidel, či ve velice závažných případech bude ihned udělen ban permanentní. Tímto (přestože poněkud radikálním) krokem si dáváme za cíl udržovat nejvyšší možnou kvalitu RP na CZ/SK MTA scéně.

22.9.2019 11:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.9.2019 14:54, naposledy upraveno 22.9.2019 14:55 uživatelem Rataj

Whitelist nebude, ale nebudeme se bát banovat. Získat poté unban bude pro hráče složité.

Pokusíme se docílit podobné kvality, jako s whitelistem, nechceme ním však zbytečně odlákat potenciální hráče složitostí přístupu na server a tedy nižším počtem hráčů.

Lofanek

Hráč

32
23.9.2019 21:18

Budú sa riešiť aj kratšie bany? Alebo bude mať hráč nárok na unban len od určitej dĺžky banu.

23.9.2019 23:20

Hráč si může vždy požádat o unban, nezáleží na délce banu. Samozřejmě pokud dostal časově omezený ban, pak bude zrušen pouze pokud byl udělen neprávem a zkrácen pokud bude udělená délka banu nepřiměřená.


Powered by LeoSight IFS
LT~31