Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nejde mi muj server s modem skimo


Jirkaxd

Hráč

1
17.1.2020 19:36

Zdravím, udělal jsem si server, kde mám váš mod, ale nejde se registrovat.

bit

Hráč

49
17.1.2020 20:30

Opravíš to tak že si uděláš vlastní scripty a né že je budeš stahovat z uložta a ještě se tu drze vyptávat proč to nefunguje.

17.1.2020 20:36, naposledy upraveno 17.1.2020 20:37 uživatelem Rataj

Skripty serveru MTA:SA Skimo RolePlay jsme nikdy neuveřejnili k volnému užití. Pokud jsi získal kopii našich skriptů, jedná se o nelegální kopii autorského díla. Rád bych tě poprosil, abys zvážil alternativy, které jsou veřejnosti legálně přístupné, zejména pak open-source projekty, nebo se pustil do vývoje vlastních skriptů. Se zprovozněním našich skriptů, které bys vůbec neměl mít ti rozhodně nebudeme pomáhat. Další možností je od nás po dohodě skripty zakoupit, předem upozorňuji, že i samotná licence ke staré verzi (pravděpodobně stejná verze, kterou jsi někde stáhl nebo ti ji poslal někdo, kdo nám skripty odcizil) by tě stála 1500 Kč, novější verze skriptů pak s výrazněji vyšší cenou. Díky za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~37