Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o unban CITYPLAY


Mofiik

Hráč

16
30.1.2020 21:12

prosím o unban na serveru Cityplay, jelikož mi byl udělen ban z neznámeho důvodu, důvod je "S"! prosím o unban, díky

31.1.2020 00:07, naposledy upraveno 31.1.2020 00:25 uživatelem SedliX

To jste se, kolego, asi spletl. :)

Ne, nejsi první, ale rád bych doufal, že jsi poslední, kdo tu píše o unban na konkurenčních serverech. Bohužel jsem poněkud skeptický a nevěřím tomu, že nikdo další už nepřijde.

Jsi na portálu LeoSight.cz. Naneštěstí pro tebe ti tu unban udělen nebude. Server, který zmiňuješ, vede někdo jiný. Smutné je, že očividně neumí ani změnit odcizené materiály tak, aby neodkazovaly na fórum portálu, ze kterého pravděpodobně materiály pochází. Když to vezmeš kolem a kolem, má vůbec smysl unban na takovém portálu chtít? To snad radši knihu.

Rexo

VIP

1
31.1.2020 09:30

Odcizené materiály. Ano.

Tímto chcete říct, že Skimo nebo LeoSight neodcizilo jako první v CZ/SK scéně OwlGaming skripty?

A když už, nemáte dávám vývojáře lidem, kteří si ukradou zálohu a postujou jí na ulož.to :)

S přáním hezkého dne,

Rexo

31.1.2020 10:47, naposledy upraveno 31.1.2020 11:03 uživatelem SedliX

Ještě jednou, tentokrát už poněkud důrazněji. OwlGaming vznikl až po založení Skima. Skimo není prvním serverem, který jede na podkladu Valhally RP. Dohledejte si, jaký je rozdíl mezi Valhallou a Owlem.

Je tedy naprosto, omlouvám se za vulgarismus, "blbost," že by skripty Skima byly ukradené z OwlGamingu. Jak asi, že? Když v době vývoje Skima ještě OwlGaming neexistoval. Zřejmě neznáte význam spojení "lege artis." Vysvětlím to na příkladu. Je to asi stejné, jako když jdete do pekárny, koupíte si chléb, zaplatíte ho a jdete domů. Naproti tomu není "lege artis," když jdete do pekárny, chléb vezmete a bez placení odejdete. Vidíte rozdíl? Jestli ne, nemá smysl, abych se tu s Vámi dohadoval.

Ano, je pravdou, že skripty někdo vynést musel. Ale to už je o reputaci toho daného jedince. Uvědomte si ale, že využíváním skriptů bez svolení jejich autorů porušujete autorské právo. A myslíte, že jde o dobrou vizitku serveru, když je na první pohled vidno, že skripty odkazují na jiný portál? Rozhodně ne. Majitel by se měl trochu zamyslet. Možná by nebylo od věci trochu toho "zákonného dobra," které se popisuje v tabletop RP hrách. 

A ruku na srdce. Pokud byste měl možnost ukrást např. nastartované auto jen proto, že je nastartované a odemčené, udělal byste to? Pokud ne, proč zastáváte krádeže skriptů? Ani se nesnažíte argumentovat, že by skripty nebyly odcizené, ale falešně obviňujete i LeoSight, že využívá kradené skripty. Pokud byste to auto přeci jen ukradl, zamyslete se nad sebou.

29.5.2020 01:50, odstraněno 29.5.2020 01:50 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č.19

Powered by LeoSight IFS
LT~39