Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost - TheToast


Ranti

Hráč

3
7.7.2018 20:30, naposledy upraveno 8.7.2018 00:59 uživatelem Ranti

Dal mi jail za to, co jsem neudělal. Prej jsem mu už 2x lhal, což není pravda, OOC říkám vždy pravdu administrátorům/supportům, IC lžu, to je jasný. Taky že už na mě byl prej víckrát report na Car-DM, to je možný, ale neznamená to, že jsem automaticky viník. Kámošov DMkovali auto, já jel dobanky a viděl jsem je tam, tak jsem si skočil dovnitř pro peníze. Pak jsem zjistil, že mi také zDMkovali auto, tak jsem jim do ného párkrát bouchnul, ale pořád ho měli v lepším stavu než já a kámoš. Ale oni toho nenechali a najeli do kámoše, a pořád ho autem bourali, tak jsme si nechtěli nechat srát na hlavu, tka jsme jim do toho začali bouchat. Pak přišel tady pan Toust, či jak se to píše, a já s kámošem jsme dostali hned jail, že prý lžeme. Což není pravda, řekl jsem mu pravdu, stejně jako sem, teď píšu pravdu. Nedostal žádné screeny toho co se dělo přetím, a hned bez ověření dostaneme jail. Že prej lhaní a Car-DM. Kdyby třeba všichni z té akce dostali Car-Dm na 15 minut, jako je to zvykem, ale že to dostaneme jen my dva na 25 minut, a ještě do toho s důvodem který nebyl pravdivý? Pak když jsem se ho v PM ptal, v čem jsem mu jako lhal, několikrát jsem se ho ptal, tak mě akorát ignoroval a pak si vypl PM. Ještě k tomu kámoš dotal stejný důvod a 15 minut, já dostal 25.

Pokud by jste chtěli screeny z konverzace s Toustem, napište mi na MTa, klidně zašlu.

8.7.2018 02:55, odstraněno 8.7.2018 02:58 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.7.2018 00:07, naposledy upraveno 22.7.2018 20:13 uživatelem Rataj

Screeny klidně zašli. Největším problémem je tady v tvém případě asi to, že jsi porušení pravidel řešil oplácením, tedy také porušením pravidel, místo okamžitého nahlášení problému. Když se budeš porušení pravidel "bránit", tak pak nejsi úplně z obliga. Pak se těžko zjišťuje, kdo si začal a podobně.

EDIT: Uzavřeno.


Powered by LeoSight IFS
LT~19