Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - TheToast


neznamy#5

Smazaný účet

25
8.7.2018 16:23

Přezdívka: TheToast

Věk: 19

Zkušenosti: V rámci jistého konkurenčního serveru jsem si prošel většinou možných pozic (VCT, Mapper, Support, Administrátor), v rámci Skima jde o pozice Moderátor fóra, Správce VCT a Support.

Komunikační dovednosti: Řekl bych, že pokud jde o psaný projev, tak dokážu být na úrovni. V případě mluveného projevu občas perlím (viz Hlášky portálu LeoSight). Češtinu ovládám tak, jak ovládám (maturita na dvě), slovenštině rozumím (snad jako každý normální Čech), angličtina na úrovni B2 a naprosto minimální znalost němčiny (nakročeno k A1).

Mám čas: Především večer. Jsem noční tvor a tak zde bývám především v časovém úseku 17:00-3:00.

Další informace o mně:

Asi se ptáte proč si podávám přihlášku na post Administrátora, když už jsem Support-em. Důvod je jednodušší, než se na první pohled může zdát. Přiznám se, že se našel už nejeden report, kdy jsem musel dodatečně žádat o pomoc výše postavených lidí jen kvůli poněkud omezeným pravomocím Supporta. V kombinaci s tím, že na server jsou "jen" tři administrátoři (jinými slovy tři lidi, kteří mohou za ideálních okolností vyřešit Vámi podaný report) se zde dostáváme do situace, kdy požadování asistence kvůli omezeným pravomocím stávající pozice se stává nejenže pro mě nepříjemným, ale také nepříjemným pro administrátory (popohánění k výpomoci s reportem) a hráče (další čekání). A menší introduction? Inu, jsem devatenáctiletý student jistý vysoké školy ve Slezsku s patnáct let starým Seatem na krku a poněkud zvláštním vkusem, ať už v rámci staveb, tak i v rámci automobilů, hudby a bůh ví čeho dalšího. Většina této komunity mě zná a ví co ode mne může očekávat.

10.7.2018 00:04

Máš post supporta, ze kterého se můžeš na administrátora dostat, ne však přihláškou. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024