Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - D4N1EL


D4N1EL

Hráč

1
9.7.2018 23:36

Přezdívka: D4N1EL

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušenosti mám ze dvou serverů, umím všechny příkazy ( aj ze strany VCT ) a byl jsem nejlépe hodnocený v A - Teamu

Komunikační dovednosti: Nevadí mi s lidmi komunikovat, naopak mě to baví.

Mám čas: O prázdninách vždy a ve školní rok +- od 16:00

Další informace o mně:

( Zkopírovaná část z minulé přihlášky, bo se mi to nechce psát znovu :D ) Je mi 15 let a jmenuju se Daniel . Bydlím v jihomoravském kraji ( Pražáci mi nevadí c: ). Rád poslouchám hudbu, hraju na počítači ( závislák ), pomáham lidem. Půjdu do 9. třídy a chtěl bych jít na Střední Školu s automobilovým oborem. Na obor s autama jsem inspirován bratrem, který i bez maturity ( já jí chci a snad aj klapne ) to dotáhl z obyčejného mechanika na vedoucího lakýrny. Auta mě hodně baví, zajímám se o ně a pokud si chci splnit svůj sen tak to hodně potřebuju. Co se sportu týče tak nejsem vůbec sportovní typ... fotbal, hokej co každý sleduje tak mi je jedno či prohrajem / vyhrajem... nevím co na tom lidi baví. Já jsem prostě takovej hráčský typ.

9.7.2018 23:53

Bohužel, 16+ je nutnost pro post v AT. Zamítám.

P.S. Příště si nedávej dvě přihlášky do AT zároveň.


Powered by LeoSight IFS
LT~18