Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Shrnutí pár návrhů


10.7.2018 17:34, naposledy upraveno 10.7.2018 17:35 uživatelem FLYER

Ahoj, během hraní mě těch návrhů napadá fakt hodně, a někdy mi něco příjde fakt dobrý, tak jsem si to začal zapisovat a tady to teda je:

Přidání příkazu /cd na zavření dveří u auta. Přidání opravny do SF. Přidání interiéru ke všem ostatním benzínkám, jak v LV, SF tak i LS. Přidání menších obchodů nebo i jen stánků s jídlem a pitím do LV a SF. Přidání NPC na kopírování klíčů na radnici. Přidání možnosti "koupit vše" při převážení. Přidání aspoň jednoho únikového východu při přepravě, zpracování i výkupu.

I když něco může být jako blbost, nebo že by stačilo počkat a bylo by to přidáno i bez mého návrhu je sice pravda, ale myslím, že třeba nemožnost kopírovat klíče nevadí jen mě. Nebo nemožnost uniknout policii když mě uvidí při nakupování zbraní je taky celkem frustrující.. Kdyby se aspoň něco z těch věcí uskutečnilo, byl bych fakt rád. Děkuji, FLYER.

10.7.2018 19:52

Možnost koupit vše tam není záměrně, aby jsi tam nějakou dobu byl, ze stejného důvodu je také časová prodleva mezitím, než můžeš znovu stisknout F9. Unikové cesty také záměrně nejsou na některých bodech. NPC na klíče už je na radnici. Se zbytkem souhlasím a nejspíš se to i přidá.

11.7.2018 16:59

polopaticky: /cd - dobrý nápad. Opravnu do SF - souhlas Přidání interieru ke všem benzínkám - souhlas, dal bych do nich npc co prodává jídlo, tím by se vyřešil i následující návrh zbytek viz co psal Rataj, je to tak naschvál.

Všichni si musí uvědomit, že nejvíce sypou právě nelegální převozy, ale ty jsou NELEGÁLNÍ a proto pokud je Vaše postava dělá, musí počítat s možností že skončí za mřížema. Klasická kriminalita, rychlý prachy, velkej risk. Když tě to frustruje, vždycky můžeš vozit plast.


Powered by LeoSight IFS
LT~24