Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🧙‍♀️ Pálení čarodějnic 2024 v baru Laguna 🔥


29.4.2024 16:53

Palírna Muertos prezentuje..

🧙‍♀️Pálení čarodějnic 2024🔥


Mexický bar Laguna se nachází v malém městečku El Quebrados, severně od Tierra Robada.


Vážení!

Dovolujeme si vás pozvat na naší akci, která se bude konat 30.04.2024 od 20:00 v našem baru Laguna! Jedná se o pálení čarodějnic s trochou nevšedního občerstvení. Od 20:00 otevíráme prostory baru. V 21:00 je plánovaný přesun na vedlejší plochu, kde bude připravena čarodějnice na pálení - možnost opékání vlastního masa se nedoporučuje, zápalná směs bude obsahovat škodlivé chemikálie. Od 21:30 je opět přesun do baru Laguna - otevřeno až do dlouhé noci.

Na co vše se můžete těšit?

  • Grilované speciality, možnost stejků.
  • Odhalení nového prémiového drinku z repertoáru tequilly Muerto.
  • Program v podobě pálení skutečné podobizny čarodějnice.
  • A hlavně na spousty zážitků a krásných chvil!

Kapacita je vzhledem k rozloze našeho baru limitována počtem 30 lidí, proto není zaručené, že se dostane na každého. Dovolili jsme si tedy pro vážné zájemce možnost rezervace. Cena rezervace je 20.000Kč na osobu. Pro objednání rezervace je nutné se ozvat na post gonzalo.la.emilio@post.ic s celkovým počtem osob a jejich celým jménem - BUDE OVĚŘENO PŘI VSTUPU! Rezervace je nevratná.



Lokace na mapě San Andreas


Za celý spolek Palírny Muertos,
Gonzalo La Emilio


Powered by LeoSight IFS
LT~25