Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Muertos a.s.


4.12.2022 17:37, naposledy upraveno 29.10.2023 19:02 uživatelem marekvoe

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Muertos a.s.
ESTABLISHED 2022

 


PŘEDMLUVA

Firma, založená Francisem ElMuertosem roku 2022, která provozuje své aktivity na území San Andreas. Zabývá se různými druhy aktivit. Od logistiky, až po kamionovou dopravu a výrobu tequilly a její následný prodej. Dnes se již firma rozdělila na několik sesterských firem, které všechny tvoří - Muertos a.s.

 


Tequilla Muerto

Zakladatelem tohoto vlasteneckého výrobku plného mexických tradic není nikdo jiný, než mistr mexického života a vlastenec Francis ElMuertos. Narozen v mexickém pobřežním městečku La Pesca, kde strávil své mládí a učil se zde mexickému způsobu života. Sám Francisův otec vlastnil pole s agáve modrou, o které se staral a plody prodával manufakturám na tequillu. Toto pole Francis zdědil a do dnes jej na území svého rodného města provozuje. Nápad na založení podniku přišel právě, když se do svého rodného města vrátil aby se na své pole podíval. V tu chvíli ho to napadlo. Zatímco jeho synovec dostal za úkol převézt plody do San Andreas, Francis se vrátil a ve Fort Carsonu koupil budovu, kterou vybavil veškerými přístroji, které jsou na výrobu potřeba. To jim trvalo několik týdnu. Avšak asi po týdnu výroba začala. A co se děje právě teď?

 Tequilla Muerto zraje v dřevěných barelech aby chytnula správnou žlutou barvu, následně je plněná do lahví s vlastní etiketou a distribuována až k vašim domovům.

 


Muerto Stickers

Nový sesterská firma firmy Muertos a.s. která se zabývá profesionální tvorbou polepů na vozidla a návrhů doplňků jako jsou neprůstřelné vesty, klobouky a kšiltovky. Všechny tyto úpravy probíhají v novém designovém studiu, které se nachází v městečku El Quebrados. Pro více informací klikněte na banner.

 


Rozvoz balíčků
Obrázek

Firma má též dlouhou historii v rámci distribuce. Má ve vlastnictví několik firemních vozidel, která poskytuje zaměstnancům k rozvozu. Zaměřujeme se jak na rozvoz balíčků, tak na převoz větších nákladů. O tuto pozici byl historicky největší zájem, jelikož ne všichni se dokázali oddat náročné práci v palírně. 

 


Úprava vozidel

Obrázek

Jelikož sám majitel ve své rodné zemi provozoval několik let auto-opravnu, bylo rozhodnuto, že v této aktivitě bude pokračovat i zde v San Andreas. Do vlastnictví firmy přibylo i několik garáží, ve kterých docházelo k jednoduchým vzhledovým úpravám vozidel. Francis upravoval vozy jak sobě tak svým známým, občas přišel i nějaký ten zákazník. Bohužel se mu nikdy nepovedlo najít stejně zkušeného mechanika jako by byl on sám, ale kdo ví. Třeba Francis někdy najde mechanika sobě hodného.


Kamionová doprava

Obrázek

Novým odvětvím firmy je kamionová doprava. Firma disponuje dvěma kamiony a jednou velkou dodávkou, které mohou být použity k převozu nákladu po celém státě. Po Tequille Muerto druhý nejvýdělečnější sektor firmy.

 


Kontakt

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo návrh na vylepšení, neváhejte a napište nám. Též přijímáme předobjednávky na Tequillu Muertos. Proto prosím, využijte kontaktní údaje poskytnuté níže.

POST: francis.elmuertos@post.ic
IRIS: @muerto

"Případné finanční příspěvky zasílejte na firemní účet"


PLAKÁTY


OCENĚNÍ

Získáno 22.12.2022


 


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024