Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Dzardyse :)


svobii

Hráč

7
5.5.2024 19:12, naposledy upraveno 5.5.2024 19:14 uživatelem svobii
1. Zdravíčko, dne 3.5.2024 v 12:05 jsem dostal ban na SKIMU (150 dní,můj 9.ban) za urážku člena AT (@Dzardys) ano admina jsem urazil za což se omlouvám a už se to nebude opakovat jenže, slovy ¨curak¨ jsem ho nazval zde na stránce (pod komenty pana D.) a dostal jsem ban ve hře. Chci aby se to něják řešilo protože sám @Rataj říkal že co se stane tu bude tu a co se stane na skimu bude na skimu pokud to nebude něco závaznějšího. 
 
2. Dále mi pod komentář také dal koment s tímto odkazem https://www.youtube.com/watch?v=FNHYj23x8YY
5.5.2024 19:25

Era bengoro, přikládám jen ticket pro řešícího kolegu, ať tu nemusí nějak sálodlouze hledat. [KLIK]

Krásnou a poklidnou neděli vespolek.

5.5.2024 20:22

Musím ti dát za pravdu v tom, že reset trestu (prodloužení) na základě toho, že jsi netrpělivý a opakovaně si žádáš o unban je neobvyklé. Rozhodl jsem, že takto postupovat nebudeme, jelikož to nepovažuji za vhodný postup pro trestání takových věcí. Problémy na fóru budeme řešit na fóru, pokud se nejedná o něco opravdu závažného. Tento postup se mi tedy nelíbí v prvním ani druhém případě této skutečnosti.

Neshledáváš-li urážení jednoho z nejvýše postavených členů AT, který toho udělal pro portál setsakramentsky hodně, tak tu opravdu nemáš co dělat. Omluvu stylu: "jo mě to mrzí, ale napsal jsem mu to na fóru, tak se toho přece tak moc nestalo" snad ani nemyslíš vážně.


Powered by LeoSight IFS
LT~44