Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stažnosť na Dzardysa


SilveR

Hráč

34
3.11.2023 12:16, naposledy upraveno 3.11.2023 12:17 uživatelem SilveR

Stažnosť

15.8.2023 som si napísal žiadosť o unban z permabanu. Dostal som teda z permabanu ban na 200dní. V tú dobu bol Dzardys ešte GA. To ešte vedel komunikovať normálnou komunikáciou ku každému, ale to až po tom čo ti Rataj musel ukľudniť hormón(Túto informáciu mam od niektorých hráčov, neviem či je pravdivá, ale podľa chovania mi to tak príde.)

Spoiler

Tu sa ešte choval normálne, chcel aby som si napísal žiadosť o unban pred hráčmi, tak som si povedal že dobré, tak si napíšem žiadosť, ešte v ten deň som ju napísal a dostal ľudskú reakciu.

Spoiler

V túto dobu som bol troška prekvapený pretože 200dní není práve malo, ale bol som za to rád, aspoň za to že nemám permu. Po cca mesiaci som mu napísal do ticketu či by ešte nezvážil trest, a či by ho bolo ešte možné zmierniť. V túto dobu už bol ten milý pán zrazu arogantný v dobe čo mal 11dní pozíciu TM.

Spoiler

Dokonca už som bol aj samý problém, pritom som nič závažné nikdy nerobil, občas som porušil nejaké menej závažné pravidlo tuším že tam mám 3 väčšie bany, ale aj tak žiadne pri ktorom by som niekomu ničil pôžitok z hrania. No posunieme sa ďalej.

Spoiler

Toto je moja posledná žiadosť, a jeho odpoveď. Fakt som nikdy nevidel že by niekomu bol resetovaný trest za to že si napíše žiadosť o unban (pochybujem o tom že je proti pravidlam si napísať žiadosť o unban) takže niekto tu je zrejme až moc negatívny na pozícií TM.. Fakt je to normálne usmievavé že sa takýto človek chová na svojej pozícií. Ide mi hovoriť že som nikdy nebyl prínosným RP hráčom, neviem čoho súdi ale nevadí, nebol ani na jedinej mojej akcií (pokiaľ si dobré pamätám). Taktiež nikdy nevidel moje RP, a keď už sme pri tom, ja som tiež nikdy nevidel nejaké prinostné RP pre ostatných hráčov z tvojej strany. Či už v inzerciach alebo v hre. Takže by som sa moc do tohto nenavážal.

Vec z dneška, kedy som sa na Discorde spýtal či si môžem podať žiadosť o unban alebo mi ho zase vyresetuje pretože pri ňom už fakt neviem.. :) Náhle som dostal Mute za to že som ho označil, pritom ban čo má riešiť je on a nie AT.(bohužiaľ to je od Magovca, a zamieril som tuto žiadosť práve na Dzardysa, takže to nemusím ani riešiť.). Každopádne jeho odpoveď ma moc prekvapila.

Spoiler

Fakt krásna odpoveď od admina ktorý je na takej pozicií akej je...

 

Správa pre Dzardysa (a niečo málo pre Rataja)

Moje topici nemajú fakt nič spoločné s unbanom taktiež tých 20 kreditov čo som chalanovi poslal nemá s tým čo robiť. Ty v tom vidíš unban, ja v tom vidím nápravu toho ako som sa v minulosti choval a to že sa môžem naučiť písať, bez chýb a mať nejakú tu úpravu. Tiež si myslím že človek má počas banu pochopiť to že by mal zmeniť prístup ku serveru, a presne o to sa snažím myslím si že mam právo na to dostať skrátenie z trestu, keďže som už x,y krát povedal to že chcem na servery hrať, a neporušovať pravidla. To že som to aj v minulosti povedal a nesplnil, je moja chyba, teraz to takto vypadá, ale ver že som ešte mladý a svoje chovanie dokážem zmeniť, svedčí o tom všetko. Zo svojej historie som dostatočné poučení kľudne by som mal ešte ban, ale nechcem ho na takú dlhu dobu. Ale to je len tak aby si pochopil.

Ďakujem Ratajovi ak si nájde na toto čas a poprípade si prevezme aj môj ban keďže Globalní Administrátori nemôžu. S láskou

                                                                                                                     Silver. ❤️

@Rataj

3.11.2023 12:39

Ahoj, rád bych přisoudil tvou nedočkavost k obecné problematice GenZ, nicméně jsem taktéž součástí a zkrátka když mi admin, jehož rozhodnutí mám respektovat, řekne, že mám počkat, určitě nebudu dělat to, že si podám dalších několik žádostí, poté stížnost do ticketů, poté mu nezačnu vypisovat PMs a nakonec nebudu předvádět woke divadlo zakončené další stížností. Jsi snad zodpovědný za veškeré své tresty a opravdu nechápu, co tohle vše má znamenat. Ale budiž, na stížnost máš právo a já dané právo jedině podporuji.

Nicméně co se mi opravdu nelíbí, jsou tvé příspěvky. Celý princip toho, že sepíšeš příspěvek o tom, jaká je LGBT poškozovaná komunita a že bychom měli více myslet na lidi v depresi. Napíšeš dva příspěvky a následně žádáš o unban, to si ze mě snad děláš srandu! Víc bezpáteřní projev jsem zde neviděl, schováváš se za tuto problematiku a doufáš, že tě natolik zaštítí, že ti pak budu povinen vyhovět? Čekal jsem, že mě budeš chtít cancelnout, ale ve výsledku je to to poslední, co mě vlastně trápí. Takovéhle přiživování na LGBT komunitě, která je především kvůli takovému jednání nenáviděná, a na lidech, kteří trpí reálnými problémy, je od tebe dost hnusné a sobecké.

A přesně pro takové jednání, nikoli pro samotnou stížnost, ale pro jednání, které celé situaci předcházelo, tvůj trest prodlužuji o dalších sto dní, protože rozhodně nehodlám podporovat přiživování se na lidech v opravdových problémech, za které ani sami nemohou, obzvlášť od člověka, který si svůj největší problém zapříčinil sám.

To je mé výsledné vyjádření, rozhodně to nehodlám dále rozebírat a jsem případně schopen přijmout i nejvyšší trest. Ale bezpáteřní projevy tu rozhodně nehodlám živit ani jakkoli podporovat.

SilveR

Hráč

34
3.11.2023 13:22, naposledy upraveno 3.11.2023 13:33 uživatelem SilveR

No ahoj, Ty si normálne neuveriteľny človek 😂😂 ty si cucaš veci z prstu, ty ma vlastné poznáš lepšie než ja samého. Dosť srandy. Za 1. ak si určite čítal moje príspevky doslovne, tak by tvoje bystré oko mohlo zahliadnuť to že to sú moje názory moje pocity to že o tom chcem verejne komunikovať nič neznamená, možno to niekomu pomôže keď počuje niekoho aký ma názor, možno si niekto z toho niečo zoberie. Ty priživník.

Spoiler

Zatiaľ som si povšimol že ty sa priživuješ na mojich slovách v ktorých ty vidíš čo ty chceš než aby si to pochopil. A následne mi dávaš tresty, akože prepač.

ak si všimeš prvý riadok na konci a druhý riadok na začiatku tak vidíš(v spoilery) že to nebolí moje prvé ani posledné príspevky, to že ja sa ťa spýtam že či si môžem zažiadať o unban alebo mi to znova vyresetuješ. Pretože ty si zrejme schopný urobiť to že počkám 100dni bez tej otázky čo som ti dal na Discord, a vyresetuješ mi to znova. Ak čítaš to čo píšem tak vidíš že to je všetko môj názor a nikde týchto ľudí nestrapňujem, nezneužívám a ani nič podobné, myslím si že keby to chcem zneužiť, tak nemám toľko rozumu aby som napísal cez 900 slohové texty. Čo si ja všímam, tak ty si zase strašné negatívny, pretože vo všetkom vidíš iba zneužívanie niečoho, jakože zííram.

Dávaš mi ban, alebo predlženie či jak to nazvať ale na základe čoho ? Na základe mojích názorov, podľa mňa by s týmto ani Rataj nesúhlasil. A aby si mi porozumel, tie texty čo som písal, tak by som neprestal ani keby dostanem unban. Taktiež som napísal že všade si rád prečítam názory aj iných ľudí, a to by si čo robil ? Keby sa vyjadrí človek čo ma ban a má pekný názor o tom, tiež mu to predĺžiš za to že sa "priživuje" na ľuďoch ? prosím ťa, nebuď smiešný...

Verím že Rataj si na toto urobí vlastný záver, a bude férový ku obidvom stranám.

A ako hovoríš som zodpovedný za svoje tresty, to je samozrejme, ale už sa začínam cítiť ako by si to mal na zodpovednosti ty. Pretože ja nič zlé momentálne nerobím, iba tebe sa nepáči to že toto chcem riešiť cez Rataja. :) Už radšej nič nepíš, lebo je to zbytočné taktiež si ťažko pracújuci človek ktorý určite nemá čas na takéto blbosti, choď si oddýchnuť na TeamSpeak tak ako si hovoril, a spoločne počkáme na vyjadrenie Rataja.

 

Update

Je veľmi usmievavé že ban mi dávaš až keď napíšem stiažnosť. A nie vtedy keď píšem na Discord. Niečo na tom bude ;).

3.11.2023 13:34

Já bych tě velice rád upozornil, že já pro tebe definitivně nejsem žádné "už radšej nič nepíš" ani cokoli, co zmiňuješ v původním příspěvku. Je doporučeno, pakliže očekáváš nějakou satisfkaci, jednat zdvořile, důstojně a pokorně, nikoli mne bezmyšlenkovitě napadat v každém řádku textu. Taktéž já jsem plně oprávněn se pod tuto žádost o unban vyjádřit, jelikož jsem administrátor, který ti ban udělil. Očekáváš-li mé omezené vyjádření ve smyslu sporu, podej si prosím plnohodnotnou stížnost, nikoli žádost o unban, kterou stížností nazveš.

Zbytek tvého textu nějak komentovat nebudu, jednak to není předmětné v rámci mých odpovědí, jednak opět, jsme v žádostech o unban a dohadovat se můžeme někde jinde.

SilveR

Hráč

34
3.11.2023 13:51, naposledy upraveno 3.11.2023 13:58 uživatelem SilveR

Posledná vec čo napíšem, hovoríš tu o tom ,,jednat zdvořile, důstojně a pokorně, nikoli mne bezmyšlenkovitě napadat v každém řádku textu." Prosím ťa a kde je tvoja zdvorilosť, dôstojnosť(na takej pozícií akej si) a právo bezmyšlienkovito ma napádať z pozície Admina?

Spoiler

 

Spoiler

a keď už sme pri dohadovaní, dal som ti na to dosť priestoru, ty si odmietal alebo skôr nereagoval na to, lebo si zase videl to čo iba ty chceš. A myslím si že moja sťažnosť všetko čo potrebuje, stačí otvoriť oči. A neber to ako útočenie ber to ako sebeobrana. ;)

 

A ešte sa ospravedlňujem za to že som to dal do zlej sekcie, ale ak si to znovu budeš čítať, verím že tie 3kliky ťa nezabiju, ďakujem. (prosím do ,,Stížnosti a nahlášení")

3.11.2023 14:02

Do stížností a nahlášení to přeci ale také nepatří, vždyť tu nejsi poprvé, fórum znáš. Přesunu to, z mé strany ale opravdu poslední komentář a omlouvám se tímto za prodloužení doby čtení.

jan38

Hráč

42
3.11.2023 14:41

Ahoj silevere. Ty bud rad za 200 dni a ze ti jen obnovil na 200 dni. Pokud vim den kdy jsi dostal permu jsi na discordu uražel dzardyse na discordu Black Angels. 

Pokud si taky pamatuji tak si tu permu sám chtěl. Ten den jsi se choval o veku 3 let možná i méně + k tomu kdyz ženská ma své dny a je nasraná ze ji chlap nedal penize.

Taky jsem mohl podat stížnost kvuli tomu ze jsem měl ban z důvodu metagamingu a podal si první žádost nehleděl na metu ale na závislost na skimu. Taky jsem si měl podat žádost ze mi nechce dát ub z důvodu mé psychiky?

 

Rozhodně ne. 

 

Ty buď rád že tvůj ban neni permanentní. Ten ban máš za své chování tak se nezlob na dzardyse ale pouze na sebe.

 

 Na tom discordu jsi mi dal taky ban bez důvodu. Asi si najdu tve telefonní číslo a budu ti kazdy den psat žádosti o unban.

 

To je vše s trestem který máš souhlasím ale teď se mi zdá ze je malej, jelikož jses bubec nezměnil a firt jsi ty arogantní, co si myslí že mu stačí napsat pár slov ze se omlouva a po tydnu co dostaneš ub budes delat úplně to samé.

To je za mne vše, je mi jedno kolik tu bude reakci haha. Jestli za tohle dostanu warn, zavinil jsis to sám tak si počkej. 

3.11.2023 19:20

VERDIKT

Jelikož se tu rozproudila absolutně zbytečná diskuze, dovolím si tuto stížnost zarazit řešením a to taktéž proto jelikož už jsem do této věci musel zasáhnout na Discordu.

Oba se kolem této věci dopouštíte věcí, které vidím nerad a budu se jimi zabývat jak v této odpovědi tak v rámci AT. Než se pustíme k záměru stížnosti a jejímu řešení, pojďme se prvně podívat na to, co ty sám děláš špatně.

Kapitola @SilveR

V první řadě se mi nelíbí, že se ve své stížnosti a svých odpovědí dokola oháníš mým jménem a také, že mě tu označuješ. V podstatě tu vynucuješ moji brzkou pozornost. Trpělivost je rozhodně věc, která ti chybí a to prokazuješ především ve svých častých žádostech o unban i po vyjádření Dzardyse a jeho otravováním všude jinde (tickety, Discord, email).

Dále se mi nelíbí, že tu z toho děláte diskuzi. Pojďme si přečíst jednu ze zásad psaní stížností:

9. Ke stížnosti nepřipisujte nadbytečné odpovědi, s nikým se nehádejte. Nesnažte se vyvracet tvrzení ostatních. Pokud máte jednoznačné důkazy, které popírají vyjádření člena AT, na kterého je stížnost směřovaná, doplňte je do původního příspěvku.

Nemáš absolutně žádný důvod se v tomto příspěvku nějak dále obhajovat, napsal jsi stížnost, Dzardys napsal své vyjádření a tam to mohlo skončit. Dál to tu mohlo čekat na mé nebo SedliXovo vyjádření, až bychom si na to udělali čas. Děláš stejné chyby v této stížnosti jako jsi udělal i ve svém snažení o unban.

Ban samotný jsem prověřil a je oprávněný, to ani nepopíráš. Co se týče samotného žádání o unban, tam není Dzardys na vině. Jakožto administrátor usoudil, že si další zkrácení nebo zrušení banu nezasloužíš. Velkoryse ti jej zkrátil z permanentního banu a dál už byla potřeba jen tvá trpělivost. Že na tebe Dzardys nemá nervy se moc nedivím, když ho s tím unbanem dokola otravuješ a navíc ho tu přímo napadáš ve stížnosti, která by rozhodně šla napsat slušněji.

Podal sis žádost o unban, bylo ti vyhověno zkrácením banu. Po čase jsi si zažádal znovu a to prostřednictvím cest, které k tomu určené nejsou. Bylo ti už dříve řečeno, že žádosti o unban nepatří do ticketů a udělal jsi to znovu. Bylo ti taktéž řečeno, že od Dzardyse zkrácení banu nedostaneš, přesto ses o to pokoušel dále.

Svoji žádost jsi samozřejmě mohl adresovat jiným adminům, pakliže bys to tak upřesnil ve své žádosti. Dzardys se ti k tomu opakovaně vyjadřoval a ty jsi ignoroval jeho rozhodnutí.

Je tu mnoho věcí, které jsi mohl udělat lépe nebo je nedělat vůbec. Na vině za svůj ban jsi ty sám, na vině za své výroky také. Dzardys nezačal být časem více arogantní, nemusel mu být uklidněn hormon a ani mu nestoupla do hlavy jeho TM pozice. Pouze s tebou ztratil trpělivost, což je vlastnost, kterou jsi ty směrem k němu nikdy ani neprojevil.

Závěrem mě pobavila tvá reakce na Dzardysovo hodnocení tvého RP:

Taktiež nikdy nevidel moje RP, a keď už sme pri tom, ja som tiež nikdy nevidel nejaké prinostné RP pre ostatných hráčov z tvojej strany. Či už v inzerciach alebo v hre. Takže by som sa moc do tohto nenavážal.

Mohu tě ujistit, že Dzardys je pro ostatní hráče v RP velmi přínosný. Možná sis toho nevšiml v inzerátech, ale už nějakou dobu vede PSA a investuje hodně času do toho, aby tato nejdůležitější frakce na serveru fungovala.

Teď už konečně k řešení samotné stížnosti.

Kapitola @Dzardys

Budu velice stručný, jelikož bližší podrobnosti už řeším s Dzardysem v soukromé konverzaci. Napíši sem tedy to, co je důležité pro tebe a případně pro veřejnost z hlediska transparentnosti řešení této situace.

Musím ti dát za pravdu v tom, že reset trestu (prodloužení) na základě toho, že jsi netrpělivý a opakovaně si žádáš o unban je neobvyklé. Rozhodl jsem, že takto postupovat nebudeme, jelikož to nepovažuji za vhodný postup pro trestání takových věcí. Problémy na fóru budeme řešit na fóru, pokud se nejedná o něco opravdu závažného. Tento postup se mi tedy nelíbí v prvním ani druhém případě této skutečnosti.

Konkrétně v tom druhém (aktuálním) případě zde Dzardys jednal na základě domněnky, že zneužíváš vedlejší diskuzi k získání podpory ve své žádosti. To je něco, co je možné a pokud tomu tak je, tak je to velmi ubohé chování, které by ti neprošlo a určitě by ti v žádosti nijak nepřilepšilo. Prokázat ti to však nemůžeme a proto není v pořádku to řešit takovýmto způsobem, kterým to Dzardys řešil. Nejedná se o žádné porušení pravidel a trest ti za to prodlužovat nebudeme.

Proto jsem rozhodl, že ti trest bude zkrácen na původní vyměřenou délku, tedy 200 dní od 15.8.2023, což vychází na datum 2.3.2024. Ve tvém banu ti tedy zbývá 120 dní. Pokud nevydržíš čekat do března, aniž by ses znovu pokusil o zkrácení/zrušení svého banu, podej si takovou žádost nejdříve v prosinci a adresuj ji globálním LS adminům a nikoliv Dzardysovi, který ti tento ban stejně nezkrátí. Dříve než v prosinci tu žádnou žádost od tebe vidět nechceme, také o tvém banu nechceme slyšet v ticketech ani na Discordu.

Dzardysův komentář k přínosnosti tvého RP se mi nelíbí stejně tak jako ten tvůj. Dále tu Dzardys napadá několik dalších věcí na základě domněnek, což považuji za neprofesionální a s Dzardysem už to řeším. Přesto bych tě rád poprosil, aby sis odpustil jakékoliv další komentáře na jeho osobu a jeho přístup. Jestli uvidím nějaké pošklebování nebo roznášení po komunitě jakýchkoliv keců o tom, že jsem já musel Dzardysovi domluvit protože XY, tak není problém tvůj ban rozšířit na další platformy pod naším portálem.

Tím považuji stížnost za vyřešenou, uzavírám ji a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~148