Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ztráta Supry

janys

Hráč

3
5.4.2026 08:10

Dobrý den,

chtěl bych nahlásit problém ohledně ztraceného vozidla.

Měl jsem šedou Supru, která byla zaparkovaná ve firmě BlueRide. Jakmile jsem ale firmu opustil, vozidlo zmizelo. Bohužel se nyní nenachází ani na odtahovce, ani na žádném jiném místě, kde by mělo být dostupné.

Chtěl bych Vás proto požádat o prověření této situace a případnou pomoc s dohledáním nebo navrácením vozidla.

Předem děkuji za pomoc.

S pozdravem Jan Supak.

jan38

Hráč

72
5.4.2026 09:21

Toto neni ic sekce tak nechapu oč ten ic podpis ale ok.

Podal bych si report adminovi dodaš vin vozidla a ten už ti řekne kde je auto či co s ním je.

janys

Hráč

3
5.4.2026 09:46

Ic podpis z toho důvodu, že jsem si nebyl jist, zda by mi admini dodali supru na jméno.

5.4.2026 13:50, naposledy upraveno 5.4.2026 13:50 uživatelem Holysek

A dokážeš nám prosím napsat VIN toho vozidla? @janys

janys

Hráč

3
5.4.2026 16:19

Bohužel VIN si nepamatuju, ale bylo to něco kolem 7k. Pokud pomůže, tak klíče od auta 11713.

RoKoTo989

Hráč

30
5.4.2026 17:22

Na klíčích od auta máš přímo VINko toho auta.. in game když si dáš /stats tak tam bys to auto měl mít napsané, případně na IC webu elektronický portál občana - registr silničních vozidel.. tam ho máš taky.

Pokud je tam nemáš, asi vozidlo není tvoje, v tom případě tě možná někdo tzv. "ojebal" a možná budeš mít smůlu. :D

5.4.2026 18:30, naposledy upraveno 5.4.2026 18:31 uživatelem Marianek

Ahoj, to tvoje VIN 11713 je od Supry. Takže nikoliv VIN kolem 7k ale 11713. Zkus se podívat taky na lokator.ic, popřípadě si ingame vytvořit report. Taky nezapomeň, že vozidlo může být odtaženo na OPLV (Odtahové Parkoviště Las Venturas). Auto je též registrované na tvoje jméno, takže jak zde zmínil RoKoTo989, že tě někdo tzv. "ojebal", tak tomu tak není. 

janys

Hráč

3
5.4.2026 19:13

Zkoušel jsem lokator.ic, ale našlo mi to jen mé druhé auto, tudíž odhaduji, že se moje auto nenachází ani na mapě. Rád bych podal report, jak mi všichni radíte, ale buď žádný admin není na serveru ,a nebo mě vždycky odignorují a ve hře čekám hodinu.

5.4.2026 21:08

Máš ho v odtahu.