Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problém propadávaní se pod mapu a spawnutí se v Blueberry při připojení do hry


10.5.2024 03:47

Ahoj!

Takže čím začnu...

Problém spočívá v tom, že když se připojím do hry, začnu padat pod mapu a náhle se objevím v Blueberry. Předpokládám, že i ostatní hráči mají s tímto problémem potíže, ale nejsem si jistý, zda je to chyba pouze u mě.

Pokud se doopravdy ta chyba vyskytuje jen u mě, tak to samozřejmě pochopím, ale vím, že ta chyba se děje u mnoho hráčů a stále si kvůli tomu dropu a spawnutí se v Blueberry musíme podávat report, aby nás zpět Admini portli na místo, kde jsme vypli hru, nebo nám spadla hra.

Doufám, že jsem to dal do správného fórka a nebudu za to nějak potrestán varováním.

 

Přeji hezký den s pozdravem Papy. ČaoAhoj.

10.5.2024 10:55

Nevyskytuje se jen u tebe. Prostě když se propadneš v herní dimenzi, tak tě to hodí ně nějaký base místo na mapě, nejspíš abys nemusel čekat pod mapou na report, a byl rovnou v herní zóně ( což je blbý, když je 0 AT na serveru a mohl si to rovnou doběhnout. )

Možná by to šlo vyřešit jinak, ale to je spíš do budoucna pro Rataje.

Reichard

Hráč

18
10.5.2024 12:04

Není to problém jen u tebe a dokonce ne ani problém Skima. Je to problém GTA San Andreas obecně. Přibližně na tom místě v Blueberry, kde se člověk objeví, se nachází geografický střed SA mapy a jsou tam koordináty 0,0.

10.5.2024 14:00, naposledy upraveno 10.5.2024 14:01 uživatelem Dzardys

Stává se většinou na slabých počítačových sestavách/při obrovské vytíženosti jednotlivých komponent. Mně se tak děje za předpokladu, že ke Skimu mám zaplou ještě další hru a třebaže streamuju nějaká média ve Firefoxu (YT, Twitch etc.) U jiných hráčů jsem vypozoroval změnu po upgradnutí jejich HW.

Prevencí ti může být zvýšení RAM, přechod na SSD, potažmo limitace procesů běžících v době načítání mapy. Bohužel z naší strany je, jak je výše zmíněno, situace neovlivnitelná, leda donekonečna záplatovatelná na bázi zkušeností jednotlivých uživatelů, ekvivalent takovéto práce.

O situaci samozřejmě dlouhodobě víme a snažíme se dojít s kloudným řešením, především formou optimalizace serveru, jelikož i načítání jednotlivých assetů jde ruku v ruce s tím, jak dlouho se ti server načítá.


Dzardys
Team Manager


Powered by LeoSight IFS
LT~43