Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o UNBAN-Shu Ling (DM)


fikstvUwU

Hráč

16
28.3.2022 19:14, naposledy upraveno 28.3.2022 19:28 uživatelem fikstvUwU

Ani ne před 1min jsem dostal ban od Antonio Guiller na 8h za DM. Abych vysvětlil proč vlastně píšu sem a nepočkám si normálně jako každý jiný.

V pohodce si běžím na páse kde přiběhnou 2 šéfící kteří začnou provokovat bezdůvodně začnou nadávat a hučet do mě jakej jsem negr + tancovat twerk :D což nechápu jestli by si borec dovolil in real ale ok :D někdo psycho být může.Poté co do měhučel pár sekund jsem vytáhl sprej a asi 2 sec jsem po něm stříkal :D bylo to odemně myšleno ze srandy a jako sebeobrana,vůbec mě nenapadlo že 2sec. dokážou zabít člověka :D takže DM bylo omylem a i v PM jsem se omlouval týpkovi tak jsem řekl že se klidně omluvím Adminovi který tradičně neřekl ani slovíčko o tom že dostanu ban atd. nepadla jediná otázka na mě a na mojí obhajobu :) rád bych se tedy omluvim panu Antonio Guiller (idk jakej je to admin) a všetně borcovi který skapal po  2 sec stříkáním sprejem do chřtánu. Byl bych rád za unban z těchno rychlích důvodů +nejsem si ted jistej ale neni DM-masivní zabijení hráčů v hojném počtu bez IC duvodu ? toto byl za mě tedy PK(nevědomí tedy :D) 
-nevědomé DM (zabití sprejem postavu po 2sec (postava asi měla málo HP ale to ja zjistit nedokážu))

s pozdravem Shu Ling/Bob Ling

 

budu rád za vyjádření i od hráčů

 

28.3.2022 21:16

DM môže byť kľudne aj pri jednom človeku, pri skupine by to bolo niečo ako "masívne DM". 

Mimochodom, v tejto sekcii si dokážeš nájsť, ktorý admin presne a za čo ti ban udelil.

Z môjho pohľadu proste morálka musí byť. Zajtra škola, to už snáď prespíš ten ban, skôr sa divím, že si po tej histórii dostal tak krátky, Holysek je štedrý. Z chýb sa predsa človek učí predsa. Keby si mal aspoň video tých týpkov, bralo by sa to možno ako common sense, pretože to proste iba tak nespravíš 😂. Lenže to už každý vie, že v hre je drsňák, a v reále by dával policajtovi vyklepaný doklady, tuto ho iba tak zabiješ.

29.3.2022 06:35

Promiň, že ti píšu až teď, ale VajkoChlpko to v podstatě vysvětlil místo mě a já k tomu jen něco dodám. Dostal jsem od daného hráče, kterého si zDMkoval video, že si mu dal bezdůvodně PK i když se to mohlo řešit úplně jinak a ne tímhle způsobem, ale to už je na daném hráčovi jak bude RPit, ale ať potom očekává třeba nějaký ten trest. Je brzo ráno a vůbec nevím jestli ti ten ban už vypršel nebo ne, ale pokud ano tak si tam dostal vysvětlení aspoň od něho.


Powered by LeoSight IFS
LT~28