Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení člena PSA Victoria De La Cruz

Kubele

Hráč

8
31.3.2022 01:08, naposledy upraveno 31.3.2022 01:17 uživatelem Kubele

Dobrý den,

s ohledem na dřívějši události bych chtěl nahlásit člena PSA Victoria De La Cruz ze dneštní rp akce, která probíhala před 20:30 v bance Palomino Creek a jejim okolí. Můj report přijat nebyl, tak doufám že se to vyřeší zde.

S ohledem na dřívější vykrádání banky (které se tu již řešilo: https://leosight.cz/forum/topic/9957 ) usuzuji že PSA porušilo pravidla. Při minulé akci člen našeho týmu vystřelil na vozidlo PSA pro výstrahu a když policista vystoupil tak při běhu dostal kill (což bylo považováno za DM), takže ban 48h. Zde přikládám consoli a logs aby bylo vidět jak sem byl postřelen já. Nulové RP prostě jen výstřely. Takže doufám, že se zde posuzuje stejným metrem a netrestají se jen lupiči, protože jak zněla odpověď od @Dzardys *Tohle není PayDay*.

Díky za pozornost a doufám v kladné vyřízení. Domluvil jsem.

xylicxo

Hráč

28
31.3.2022 08:22

Osobně nevidím žádný problém 🖖🏻

yuyuyunochan

Hráč

21
31.3.2022 11:09

Nebudu se vyjadřovat ke střelbě, jelikož k té jsem se už vyjádřil v minulém threadu.

Avšak všimnul jsem si u tvého screenu jedné věci.. Jak jsi v trezoru přišel na to, že jsme jako PSA dorazili na místo? Sirény jsme zapnuté neměli vůbec.. tak by mne zajímalo, jestli na to nemáš náhodou nějaký čich, nebo jinou nadlidskou schopnost.. Nemluvě o tom, že od nahlášení vykrádání, jsme na místě byli za nějakých cirka 10 sekund.. Dokonce sis nevstihl vzít ani jeden pytel peněz a už si utíkal pryč..

Kubele

Hráč

8
31.3.2022 11:15

Ono když si cca odměříš čas tak nemusíš stát uvnitř A čumět na procenta ale hlídáš si pohyb okolo 🤦‍♂️

31.3.2022 12:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kubele

Hráč

8
31.3.2022 13:15

Log odeslán, je hezké že se tu rychle začala pozornost jinam. Je to úplně stejná situace za kterou lupiči dostávají ban, já jen chci aby pravidla platila pro všechny stejně a nebylo to jako vždy že psa může vše a každé jejich nahlášení i neadekvátní je okamžitě trestáno banem. Pokud někdo nahlásí člena PSA tak se nic neděje alespoň v situacích u kterých sem byl. Třeba nonrpdriving PSA se neřeší vůbec.

rpgamer

Hráč

3
31.3.2022 15:30

@Kubele tady člověk nikdy nedocílí rovnoprávnosti. Už jen to, že tu chybí jednotný systém trestů, ale každý z adminů si střílí tresty jak se mu zlíbí, je úplný nesmysl.

27.3.2022
Jsem dostal ban za ,,Spam v IC" a to za to, že jsem udělal pouze to, co udělal člen PSA pár minut přede mnou. (napsal jsem 4x krát tu stejnou věc do IC, což byla otázka vyřčena v IC, zatímco člen PSA zaspamoval 4x krát po sobě stejný příkaz /me)
Tento ban řešil Administrátor Samik, kterému poslal logy jak člen PSA, tak i já. Ale ban jsem dostal pouze a jenom já.

I když jsme byli vyzváni oba dva k odeslání logů, tak moje zpráva byla, jak je tady ve zvyku, pouze ignorována.

A dopadlo to jak jinak, než že potrestán jsem byl jenom já :) Za to stejnou věc..

I když mě osobně přijde horší zaspamovat ve vzteku 4x krát stejný příkaz /me, než že já se jako postava zeptal 4x krát na tu stejnou věc, když jsem nedostával žádné odpovědi.

Kubele

Hráč

8
31.3.2022 16:06

@rpgamer nebo jak jejich rp.. vidíš jejn příkazy protože sou na DC a ty jen chviličku něco nenapíšeš a už si podezdřelý. No ale tím netvrdím že jsou všichni členové PSA stejní to rozhodně ne. Se členy PSA RPim často jako zloděj, RPfear dodržiju stejně jako hromady pravidel jen zatýkání a uvalení do cely je v některých případech postaveno jen na doměnkách. Potom postup mi trochu občas vadí, žádný výslech nic vetšinou ani důkaz. Myslím že i na téhle stránce by se dalo RP více rozvinout jenomže jak neerpíš podle toho jak se to líbí jim tak hned report a ban bohužel.