Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ježdění v autě s rozumem


DrawaX

Hráč

11
31.3.2022 16:39, naposledy upraveno 31.3.2022 16:40 uživatelem DrawaX

Ahoj, chtěl bych se vyjádřit k něčemu, s čím mám fakt problém, a hroznou averzi, když se to děje. A je to přesně to, že lidi v autech jezdí jak člověk bez rozumu. Ano, beru v potaz to, že je to pořád hra, ale hra, ve který se nacházíme je Roleplay. 

 

Nebudu tu mluvit o tom, že někdo jezdí mimo města 300, to je mi šuma fuk, ale nechtěli by jste se začít zaměřovat na to, jak jezdíte ve vesnicích a ve městech? Když mi někdo bude chtít vyvrátit můj názor, že je to věc PSA a podobně, to není věcí PSA. Je to věc lidí, co tím kazí dojem z RP. Pořád nevím, zda se tu eRPí Passive, nebo něco podobného, ale člověk by se měl zamyslet nad tím, zda je normální jet ve vesnici nebo ve městě 300km/h. Jelikož vy irl v té vesnici byli lidi, ve městěch desítky tisíc lidí, a i přesto někteří jedou v Montgomery 300km/h jen tak ze srandy. Čím víc mi to připadá v tomhle jako obyčejný server, stunt server. Když pozoruji, jak eRPím každou malou blbou věc, jako je někdy otevírání plechovky, nebo kopnutí do kamínku na zemi, a poté se podívam na lidi, co v M5 projedou po trávníku z kopce do kopce, jako by se nechumelilo, a jedou 250km/h okolo benzíny a podobně tak dostávám někdy mírný infarkt a chuť skončit rovnou s RP, jelikož se před pár lety dodržovala rychlost, člověk si radši objel vesnici, než by musel jet po skále a podobně. 

 

Tím to chci jen vyjádřit můj názor k tomu, že mi přijde, že tu mnoha hráčů hraje proto, aby mohli mít auto, který v reálu nikdy nebudou mít, a hrajou tu jen proto, aby mohli jezdit tak rychle ve vesnici, kde by irl srazily tak 100 lidí na křižovatce a podobně. Kdyby se začal trochu dodržovat zákon, aby lidi jezdili ve vesnicích normálně tak by to začala vypadat i jako RP. Teď to zatím podle mého vypadá, jako by člověk jezdil kamiónem, aby si koupil M5 a jezdil jak degeš po vesnicích, a všechno je mu ukradeno. 

Hezký den přeji. 

Wynn

Hráč

6
31.3.2022 17:09

Už je to více jak půl roku co jsem tyhle nesmyslné rychlosti ve vesnicích chtěl řešit IC cestou, bohužel se můj podnět pro kongres do dnešního dne nijak nevyřešil.

viz. https://leosight.cz/forum/topic/5085

Abych to teda upravil na pravou míru tak se na to vykašlalo tehdejší vedení policie, to dostalo za úkol vybrat místa kam mé opatření aplikovat.

Shadey

Hráč

9
1.4.2022 19:05

Svou část na tom dělá také to, že jsou silnice věčně prázdné. Tak to je ve finále i v realitě, že jsou lidi kteří jedou na rovné silnici někde u pole prostě 200, protože před sebou nikoho nevidí. Zažila jsem i rychlosti 250-300, ale to pouze na prázdných dálnicích v nočních hodinách.

Bohužel PSA nemá a nebude mít dostatek personálu na to, aby to mohli řešit. Níže napíšu nápady, které by dle mého mohli pomoct

- NPC doprava
 - NPC auta, které pojedou z bodu A do bodu B. Jako u běžných NPC budou mít jméno, ale při držení CTRL se místo ID ukáže "NPC". 
 - NPC kamiony, dodávky, které budou držet pravý pruh dálnic
 - Ideálně, aby 90-95% NPC dopravy nepotřebovali a nemuseli jezdit přes mýtné brány, jinak by mohla vzniknout nekonečná dopravní zácpa. 

- Možnosti PSA zahrnující NPC (pro balanc by samozřejmě byly za poplatek)
 - NPC posily (x NPC policejních aut, které by začly danou osobu nahánět)
 - NPC vrtulník (se sniperem na palubě, cílem by bylo prostřelení pneu)

Případně přidat i chodce, nebo NPC hlídky které budou samovolně jezdit v herní zóně.

 

1.4.2022 19:12, odstraněno 1.4.2022 19:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shadey

Hráč

9
1.4.2022 19:30

@neznamy#6563

Jasně, že bylo. Jenže pak se to začne zneužívat k prospěchu jedné strany, podobně jako pravidlo o ztrátě paměti po PK. Jak by to navíc fungovalo v praxi? Určitě by se to ve většině případů bilo s pravidlem o voidování či skipování RP bez souhlasu člena AT. 

DrawaX

Hráč

11
2.4.2022 00:27

@Shadey Ano, tady ale nejde o to že někdo jezdí mimo město.. Jde o to, že hodně hráčů jezdi ve městě a ve vesnicích 300 u benziny driftují a podobně.. Passive RP se erpil dříve všude a teď všude. Nutí to hráče myslet, a ne že budou okrádat lidí u banky, nebo na benzině všední den. Passive RP je funkční na každýho... Mnoho lidí tu hraje jen pro peníze a nikdy to rp nebude kvalitní bohužel. 

2.4.2022 13:04, odstraněno 2.4.2022 13:09 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jesus

Hráč

26
3.4.2022 21:46

Plně souhlasím jezdím na vesnicích 60 a fakt dodržuji rychlost dodržuji blinkry, ale když vidím projet někoho v e39 nebo nějakým báwu a černém a jede 200 a diví se když nabourá a pak napíše do LOOC IC tak mi to trhá žíly... bohůžel si myslím že toto se vyřešit nijak nedá jelikož to jsou vesměs 12-15 letý děti kterým to je tak šumák mají BMW a toť vše.

Artistiques

Hráč

32
5.4.2022 10:36, naposledy upraveno 5.4.2022 10:37 uživatelem Artistiques

Ahoj, jsem pro, v realitě taky jezdim jak hovado a v obci taky nejedu 50, záleží na přehlednosti, vim že se to nemá, nicméně na serveru se děje to že ti borec v A8 projede nepřehlednou zatáčku ve městě (nebo ještě hůř, v Montgomery), jede při tom 180 a je mu to uplně fuk.

Jezděte si jak hovada, na tom nic nonrp není, používejte ale hlavu…


Powered by LeoSight IFS
LT~73

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo