Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Moderátor - Wright

29.4.2020 22:31, naposledy upraveno 29.4.2020 23:08 uživatelem Wright

Přezdívka: Wright

Věk: V mým věku už je neslušný to říkat

Zkušenosti: Administrátor na Leosightu, Administrátor a VCT na Crexlitu, Administrátor a VCT na Skimu, Administrátor na SFB v dobách před Skimem, v dobách před mým příchodem na Leosight, několik vlastnictví Minecraftových serverů a různých vůdčích pozic velkých projektů.

Komunikační dovednosti: Mluvím samozřejmě jako rodilý mluvčí Česky, mám FCE z Angličtiny, základní znalost Němčiny a trochu Ruštiny. Pokud vynechám jazyky, tak jsem extrovertní člověk, který nemá problém komunikace s kýmkoliv, ačkoliv jsou u mě vulgarismy již zařazeny do slovníku také.

Mám čas: Nedokážu přesně definovat časové rozpětí, ale neměl by být problém věnovat Leosightu alespoň čtyři hodiny denně, minimálně mojí aktivitou na Teamspeaku.

Další informace o mně:

Bohužel, nevím co bych doplnil. V komunitě jsem již velmi dlouho a pravděpodobně každý, kdo zde není nový mě zná. Takže si o mě za ten čas stihl udělat dostatečný obrázek. S komunitou vycházím, jsem nekonfliktní.  Součástí komunity jsem již od doby, kdy skimo běželo ještě na Valhalle. Vystudoval jsem informační technologie se zaměřením na Grafické systémy. Mám znalosti HTML, Adobe produktů a všeobecně dalšími nejvyužívanějšími grafickými programy, viz moje polepy z dřívější doby. Myslím si, že jsem učenlivý a velmi dobře zvládám nové věci. Do týmu chci kvůli tomu, že chci být přínosem této komunitě. Myslím si, že mám co nabídnout. Samozřejmě posouzení mojí osobnosti nechám na každém z vás. 

Raikkonen

Hráč

8
30.4.2020 00:00

U tebe nemůžu hlasovat jinak než souhlasem. ANO

nEscafeX

Hráč

26
2.5.2020 22:29

Určitě ano

3.5.2020 00:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.5.2020 01:32
3.5.2020 06:29
11.5.2020 01:18

@Wright Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor.