Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přepadení


Hubec525

Hráč

4
1.4.2022 22:59

Zdravíčko

Dneska večer jsme se s kolegou rozhodli přepadnout dva kamionáky, vše z naší strany probíhalo RP, bohužel kamionáci nehodlali spolupracovat a tak přišlo na nějake NonRP z jejich strany  za to byli potrestáni to je vpořádku, dále jednoho jsme s kolegou přepadli a on schválně zdržoval RP aby stihla přijet policie a ta mě následně zavřela a dala mi trest 2H ve vězení. Chápu není to moc, ale kdyby borec nezdržoval tak by nás policie neměla šanci ani potkat, samozřejmě jsem podal report a toto všechno se  adminum nechce  řešit aby mi odpustili  aspon ten trest, chtěl bych požádat aspon o  zkrácení trestu skrze zdržování RP.

Admin Důkaz viděl.

Děkuji

fikstvUwU

Hráč

16
1.4.2022 23:03

Chápu tvoji situaci a věřím že ti AT bude schopen vyhovět.

DrawaX

Hráč

11
1.4.2022 23:12, naposledy upraveno 1.4.2022 23:18 uživatelem DrawaX

Vy se dívíte? :D 99% přepadení kamioňáku je trash rp "Bouchá zbraní do hlavy" "Je v bezvědomí" :D Nikoho nebaví už vaše přepadávání kamioňáku, když je vyhodíte na druhý straně mapy a ještě k tomu jim vezmete doklady a mobil :D :D Na to vám už těžce lidi serou, protože RP nelegálek na takový přepadení je směšný a o ničem :D Mají jednu obranu a to auto. Pokud někdo chce zkusit ujet, tak hned dáváte report :D :D 

 

To nemluvím o tom, že vlastně přepádávání kamioňáku je úplně TrashRP, jelikož by se IC vůbec neměli vědět, že peníze jsou na ruku, kam jedou, kdy jedou. :D IRL taky nepřepadávají kamioňáky, protože ví, že peníze mají na ruku. (nemají, jen některý ale malá menšina):D Což je snad nejvtipnější RPčko, a většinou je to lepší než nějaká komedie v televizi. :D Á anoo, čekám negativní smajlíky od rádoby mafiánů, co erpí "me bouchá do hlavy pistolí" "me bere všechno co má u sebe"

Hubec525

Hráč

4
1.4.2022 23:21, naposledy upraveno 1.4.2022 23:21 uživatelem Hubec525

Jo ale když policie má kamery přímo na nákupy a prodeje zbraní a čeká tam na příjezd a pak tam vletí s 5ti autama to už RP je, divej v pravidlech není že se nesmí kamionáky přepadat, my pravidla dodrželi oni ne a já mám čekat ve vězení za něco co týpek udělal schválně porušením pravidel? Ne díky nenechám si to líbit a mrzí mě že je to adminům  u prdele.

Kubele

Hráč

7
1.4.2022 23:21, naposledy upraveno 1.4.2022 23:25 uživatelem Kubele

To máš pravdu, ale my dávali až report za zdržování RP, v kamionech nám ujeli a nám se povedlo je i tak zastavit.
schválně zdržoval aby přijela policie, už i přes /do odsouhlasil že mi dává peníze a pak tam minutu stál a nedal mi je aby to zdržel, proto byl zatčen. Kdyby mi dal peníze a ten druhý dodržel RPfear a neukradl mi auto, nechaly by jsme je u kamionů a ujeli a na policii ani nenarazily.

Ještě úprava /me bere všechno je dobrý trash to bych neměl odvadu pak napsat adminovi report ani.

DrawaX

Hráč

11
1.4.2022 23:24

To přesně RP nelegálek, žádný zajimavý RP pro oběti, jen peníze, peníze, peníze, protože o tom je přesně RP. Je mi zle, jak někteří jedinci kazí dojem z RP ostatním hráčům. :) 

Shadey

Hráč

9
2.4.2022 00:03

Souhlasím s @DrawaX, za mě je přepadat kamiony prostě nesmysl. RP by měla být hlavně zábava, a to pro obě strany, no praxe je úplně opačná. Bohužel z vlastní zkušenosti, kamioňáky nezneužívají pouze mufoši pro jednoduchý výdělek, ale i členi PSA aby si přilepšili. Však co je jednodušší než zastavit kamion? Ono už se něco vždycky najde, za co pokutovat. Pak jedou kolem nehody, kolem přepadení, kolem zraněného a většina z nich ani nezastaví.

2.4.2022 10:06

Špatná kategorie, navíc se k tomu vyjadřuje zase XX lidí. Přesouvám do koše.


Powered by LeoSight IFS
LT~70