Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban nebo zkrácení trestu


baculka

Hráč

14
3.4.2022 17:43, naposledy upraveno 3.4.2022 17:50 uživatelem baculka

Zdravím moje jméno na skimu je Hotaru Hasya dneska jsem dostal ban na 12hodin bylo to za norp injuries a nepovolený  skip. Stálo se to tak že sem chtěl  zatočit mel jsem větší lag a páni A8 do mne nabourali tak jsem se zeptal co se stalo paní  tam napsal skip a já jsem si toho nevšiml tím pádem jsem na jiné téma jsem napsal ano. Nechtěl jsem dostat ban za to že jsem to ne nahlásili tak jsme si podali report. Náš report přijal @SovietDog. poté chtěl nějaký důkazy tak jsme mu dali  logy nadále to řešil že šel za panama dostali ban a pak i my. předem  se omlouvám za chyby. děkuji že sté si to přečetli dekuji když tak za unban nebo zkrácení trestu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.4.2022 21:00, naposledy upraveno 3.4.2022 21:02 uživatelem SovietDog

Co to píšeš může ale taky nemusí byt pravda a to mě omluv ale hodlám zabít několik hodin tím zda-li to pravda byla nebo ne. Osobně bych řekl bych že k tvé historii je trest velice adekvátní, 12h tě nijak nezabije. Žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~19