Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UnBan...


Nexoys

Hráč

20
3.4.2022 19:12

Čau ahoj....

Týmto tématom by som si chcel zažiadať o unban...

 

 

Vec sa má takto, s pár ľudmi (( Taktiež zabanovanými )) sme šli prepadať viem v mojej minulej žiadosti bolo napísane ''Chcem začať legál'' no bohužial znova som sa otočil na tu zlú stranu..  Síce je to mojá druha perma a ked bude mať náhodou prísť tretia budem suhlasiť bez možnosti unbanu..

 

Nebudem Vám tu popisovať čo sa dialo tu Vám dám celé video kvôli ktorému sme takmer všetci do teraz s banom..

KLIK

 

Viem väčšie % ľudí bude stáť na strane pre ''NIE'' na mojej žiadosti no bohužial neovplyvním to..

 

 

 

Asi sa vrhneme na koniec tejto žiadosti a to bude prečo by som UnBan mal dostať..

Chcel by som kompletne premazať celé moje RP.. Chcel by som začať od znova a začať RPiť ten legál teraz už realné vážne.. Viem mnoho ludí si hovorí ''zas klame'' no bohužial teraz to myslím už vážne, no a taktiež by som chcel začať aspoň trochu robiť ten zbrojný...

A ako som už povedal mám druhu permu a suhlasím s tým že ta tretia bude moja osudna.. :)

- Nexoys..

3.4.2022 19:50, naposledy upraveno 3.4.2022 19:51 uživatelem Dzardys

Sliby - chyby. Sám nevěříš pořádně ani slovu, které jsi sem napsal, a očekáváš ode mě, abych udělal opak. První perma ti přistála za bugování, mezitím jsi měl možnost sledovat, jak všichni, kteří škodí komunitě svým trash ilegálem, dostávají jeden po druhém permy. A přesto jsi měl potřebu to udělat. Považuji to za jednoznačnou provokaci a zcela jistě sis byl vědom toho, co jsi dělal. Měl jsi dost času na přemýšlení, zda se do toho pustit či ne. A stejně ses do toho pustil. Následky jsi tedy celou dobu znal a jistě jsi i předem věděl, že ti tuto žádost zamítnu.


Powered by LeoSight IFS
LT~31