Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan - Samik


lolcz

Hráč

36
3.4.2022 22:26, naposledy upraveno 4.4.2022 06:53 uživatelem lolcz

Zdravím, před pár minutami jsem byl zabanován za "TrashRP". 

Začalo to tím, že jsem viděl demonstrovat pár lidí, tak jsem se k nim přidal. Okej v pořádku. Potom jsem tam ještě zůstal a dál něco říkal, apod. Poté mě Samík tejznul za zátrasou. Tak jsem přidal pár /do se šancema, nic nevyšlo. Tak mě vlékl do cel, kde jsem ještě předtím říkal, že se mi špatně dýchá a poté jsem se sesypal v celách v zemi a přilétl mi ban, uprostřed akce. Asi se mu nechtělo RPit nějak víc než /me bere pouta a poutá osobu a další PSA bindy. Bohužel příjde mi, že s PSA již dlouho není RP jako bývalo dřív. 

 

Ještě předtím jsem dával do /ado, že má postava je zmatená, načež taky nic. No, divíme se, že lidé si jezdí v pořádku kolem nehod, nepomáhají si navzájem. Ignorují ostatní. No, nevím zda bych dal taserem důchodci, který má 77 let a stojí za zátrasou a cosi akorát zmateně řve, navíc jsem to dával najevo i do do. Stojí tam a máchá rukama. 

 

Zde dodávám i kousek logu. Asi jakési odůvodnění, proč. Jak jsem zmiňoval, dal mi taserem u zábrany, takže logicky jsem upadnul na zem a mohl jsem se praštit do hlavy. Dále jsem dal do "/do Mohl Medard chytit srdeční slabost?" - Medard, důchodce v 77 letech, má špatné srdce. K infarktu někdy stačí málo. 

Nepříjde mi tady nic TrashRP. Jen se ho snažím obohatit i o další věci jen než "bere za ruce" a takové další věci.

Tady jsem říkal, že se mi špatně dýchá. Poté jsem zaRPil, že se sesunul k zemi. Možná to budete brát tak, že se nějak vyhýbám zatčení, ne nemám to zapotřebí, když je kvalitní RP, užijeme si ho oba. Nebo to můžete brát tak, že nevyšlo bouchnutí, nevyšel infarkt, tak se sesune k zemi. Pojďme si trošku užít RP, proč ne?  

 

Tímto bych rád požádal o zkrácení trestu nebo jeho zrušení.

 

S pozdravem a přáním dobré noci, lolcz. 

E: Ban byl udělen na 10 hodin, ale stále očekávám komentář od Samika.

 

 

(( @Samik ))

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo