Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


MichalMuzik

Hráč

5
4.4.2022 22:54, naposledy upraveno 5.4.2022 00:00 uživatelem MichalMuzik

                                                            

Ahoj, za prvé bych se rád omluvil celé komunitě za to co jsem udělal dnes či někdy v minulosti, vím nejsem zrovna bezproblémový člověk, ale myslím si že každý by mněl dostat druhou šanci.

Ban jsem dostal za "Vyhrožování poškozováním serveru, pravidlo 0, PG" byl mi udělen adminem @Dzardys

Se všemi výše uvedenými důvody souhlasím, abych se k tomu vyjádřil..

Vyhrožování poškozováním serveru - Vůbec nevím co se stalo, přeplo mi v hlavě, byl jsem naštvaný z toho co se dělo, v životě bych nic takového co jsem psal neudělal. Ano, vím to může napsat každý, ale pokud bych dostal druhou šanci udělal bych vše abych vám to dokázal. 

Po tomto jsem se nad sebou poměrně dost zamyslel a uvědomil jsem si, že celé RP se netočí jen kolem mě, jsou tu i ostatní hráči. A choval jsem se jak naprostý idiot.

Pravidlo 0 - Ano, s tímto určitě souhlasím jsem si vědom toho, že jsem toto pravidlo porušil. Nijak se v tomto bodu obhajovat nebudu.

PowerGaming - No, v tomto bodu si nejsem zcela jistý čím jsem se provinil. Ale nejspíše tím úložným prostorem po pedálama. Nedošlo mi, že je to naprostá blbost, omlouvám se.

Byl bych vážně rád, kdyby se Dzardys rozhodl zda-li by mi nemohla být udělena druhá šance, byl bych vážně vděčný alespoň za zkrácení trestu či dokonce unbanu. Začal bych sekat dobrotu jak se říká, bohužel to jsem měl začít dělat již dříve.. 

S pozdravem MichalMuzik a ještě jednou a naposledy se všem omlouvám, děkuji za přečtení. <3

lolcz

Hráč

36
5.4.2022 07:19

Zdravím, jestli ti můžu dát doporučení, tak jestli to nevyjde, tak to zkus za měsíc. Protože pochybuji, že pár dní nebo pár hodin po Permanentním Banu ti dá někdo UnBan nebo jeho zkrácení.

 

S pozdravem lolcz.

Dave323

Hráč

32
5.4.2022 15:09

Absolutní nesouhlas, po celou dobu hádání se v OOC, neustálé přesvědčování o tom, že jsi viděl video jak ten prostor je pod pedály a podobně. Arogance, nadávky tam taky padly, neustálé žádosti o cut OOC, nic, jedeme si dále. Jen pro pár gramů kokainu a Glocku, aby ho náhodou PSA nenašlo když máš rejstřík ozbrojování bohatej. Jsou mnohem inteligentnější způsoby na schovky, které jsou i reálné, to odpojení na konci nebudu komentovat. Slova: "Jdu si pro kamoše, užijte si backdoor, cs." ani nešlo brát vážně a bylo to spíše k smíchu, ale dobrá. Šance ti udělena možná i bude, ale až si to pořádně uvědomíš, což říká každý, že mu těch pár hodin stačilo, ale ne, většinou si musíš počkat MINIMÁLNĚ ten měsíc. 

 

5.4.2022 15:22

Původně jsme tě se Sovietem plánovali jen potrápit s tím, že ti znehodnotíme vozidlo (které sis vlastně znehodnotil sám). Jakožto každodenní řidič, který vyzkoušel už mnoho vozidel, si nedovedu představit, jak bys narval Hermioninu kabelku pod pedály. Fakt ne. Ale nejsem třeba Wright, který se v tomto vyzná lépe.

U toho to taky mělo skončit, většina hráčů pochopí, že udělala blbost a omluví se. Ale tvá neschopnost další spolupráce a závěrečná legendární hláška "jdu pro kámoše, užijte si backdoor" mne přesvědčily o tom, že nejsi mylšenkově stavěn na to, aby to s tebou šlo po dobrém. Nejenže je sebevražda tohle říct před dvěma GAčky, ale ty ani jednoduše nevíš, co to ten backdoor je a jak funguje. A to mě na tom snad vytáčí ještě víc. Samozřejmě jsme se alespoň pobavili, používáš pojmy, které neznáš, RPíš nesmysly a neuznáš prohru, to už začíná být ve světě ilegálu opravdu standard. Ale s přihlédnutím na tvou historii si nemyslím, že by ti necelých 24 hodin stačilo na nápravu. Ale přihlédnu na skutečnost, že to byla tvá první perma a proto ti dám šanci si podat novou žádost nejdříve za měsíc. Teď máš navíc čtvrtletí, budeš se moct alespoň lépe soustředit na školu, nahnat si lepší známky a popřemýšlet o tom, jak budeš příště jednat.

Momentálně však zamítám a uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~63