Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení permanentního banu.


Matbrok

Hráč

114
5.4.2022 01:30

Ahoj, 

Jednou to přijít muselo i když sám jsem si dlouhou dobu nechtěl napsat žádost, ale to bych vám neudělal, protože vím, že i přes to co jsem udělat mě hráči berou stále takového jaký jsem a na skinů jim chybím. A proto bych se rád vrátil na skimo.

Ano,  svou chybu uznávám a uvědomuju si že to nebylo špatné ale v podstatě v jsem to myslel dobře. Svou chybu uznávám a omlouvám se celému Skimu. Já vím, že hráči by mě rádi přijali zpátky mezi sebe, ale o tom tu oni nerozhodují, proto žádám vás, členy A-teamu, o zrušení permanentního banu. Všem se za to omlouvám a slibuju,  že už se nic takového nestane. 

Tímto uznávám porážku a uznán, že i zdánlivě mírumilovný člověk, může klesnout na samotné dno. 

Děkuju celému skinů za to, že jsem zde mohl  ukázal svoje rp kvality a taky ukázat, že jsem dobrý člověk, i když vím, že to co jsem udělat mi znatelně pošpinilo reputaci a zanechalo šrámy, které se nikdy nezahojí.

Děkuji za přečtení a případný unban, budu velmi rád nejen já, ale i celá skimo komunita do které jsem se zapsal jako někdo velmi výjimečný

Děkuji za vše,

S láskou Matbrok (Anna Black)

Jacko88

Hráč

41
5.4.2022 07:33

Kdybys to nepsal na mobilu, se zapnutou autokorekcí, je to lepší. 😅 Ale i tak je vidět, že sis s žádostí dal práci. Sice můj názor nikoho nezajímá a nemá téměř žádnou váhu, ale i přes to, svou odpovědi na tvou žádost rád upozorním. 

Na rovinu, docela se divím, že tě komunita má tak ráda (Viz. SilveR, když podal "žádost" za tebe.) Ale vlastně proč ne? Samotným hráčům jsi neškodil a nedělal jim naschvály.

Ano, to tvoje rozdávání kreditů ze začátku bylo hezké, chápu i to, že ti za to hráči chtěli něco dát, oplatit ti to. Ale chyba byla, přijmout IC měnu. Poté sis na to tak zvykl, že jsi z rozdávání kreditů přešel na prodej. Překročil jsi hranice a byl jsi za to potrestán. Ale zase na obhajobu, myslím že za tu dobu už jsi se napravil. A vůbec.. Jsou tu hráči co bugovali peníze a dostali další šanci, tak proč by jsi jí nemohl dostat ty?

Přes to všechno, pokud se to někomu nechce číst, ve zkratce souhlasím. 😉

5.4.2022 15:30

Chce to opravdu spoustu egoismu, abys o sobě tvrdil, že tě celá komunita chce zpět. Narovinu mi chodily celý den výsměšné screeny s obsahem této žádosti, které vypovídaly o tom, že to asi nebude tak růžové, jak si to představuješ.

Každopádně máš štěstí, že jsi to nepoužil jako základ žádosti, na němž bys stavěl celý obsah, ale užil jsi to jen jako dodatek. Vesměs souhlasím s pár věcmi, které jsi zde uvedl, především důvěra z naší strany bude na nulové úrovni a aby ses udržel, budeš muset sekat latinu. A tím myslím i klasickou provokaci, jíž jsi rád prováděl, viz parkování 20 vozidel s polepy vedle sebe uprostřed herní zóny. Taky už snad víš, že se dříve nebo později dopátráme ke všemu, a v závislosti na závažnosti činu vás můžeme potrestat kdykoli.

Svůj byznys si budeš muset založit na něčem jiném, než je prodej kreditů za IC měnu, ale to snad už moc dobře víš. Neměj strach, že nebudeš pod drobnohledem, s každým přešlapem se budeš blížit víc a víc zpět na ostrovy. Snad jsem tě dostatečně postrašil, teď si utíkej zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~76

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo