Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Road X - Elektronická kniha jízd


Lexikonn

Hráč

78
5.4.2022 23:14, naposledy upraveno 19.12.2023 17:39 uživatelem Lexikonn

Chcete mít své řidiče pod kontrolou? Chcete vědět, kdo seděl ve Vašich vozidlech? Hlídejte svou firmu s novou elektronickou knihou jízd!  Zařízení připojíme k Vaším vozidlům a budete mít plný přehled! Road X je budoucnost podnikání.


Jak to celé funguje?
Do vašeho vozidla nainstalujeme zařízení, které je napojené na řídící jednotku a tím zamezí odjetí bez záznamu. Historii poté můžete sledovat z pohodlí domova online.


*Jména jsou smyšlená a jakákoliv podobnost je čistě náhodná*


Kolik taková sranda stojí?
Základní cena je 120.000 kč za jedno zařízení. Při objednávce nad 10 kusů je cena 80.000 kč za kus.


Je možné přesunout zařízení z vozidla na vozidlo?
Ano, ale je třeba odborné přepojení a není možné přehazovat knihu doma v garáži. Pokud budete potřebovat vyměnit sledovaná vozidla, kontaktujte nás a my vám vše zařídíme.


Potřebuji zařízení odmontovat, ale nemám auto, do kterého jej dám.
Zařízení se stává v momentě odpojení opět majetkem Core Rapture NexusTech a není možné si jej uschovat. Vámi objednaný kus zůstane u nás a až se rozhodnete jej zpět namontovat, platíte pouze za práci, nikoli plnou částku.


Co když se mi dostane nefunkční kus?
Samozřejmě se na zařízení vztahuje záruka a v případě špatného kusu vám jej okamžitě vyměníme. Veškeré zboží testujeme ihned po montáži a eliminujeme vadné kusy ještě před ukončením práce.


Kdy se dočkám objednané instalace?
Není možné určit přesný termín dodání. Záleží na počtu objednaných kusů, ale zpravidla jsou objednávky uzavřeny do 48 hodin. Doba se může lišit na základě počtu objednávek v jednu chvíli.


Jak probíhá platba?
Zaplatit můžete hotově, převodem, nebo kryptoměnou. Je možná i objednávka na fakturu, kde je ale třeba uhradit částku nejpozději do 48 hodin od ukončení práce.


Smím si namontovat zařízení do vozidla sám?
Instalaci provádí naši proškolení pracovníci. Vzhledem k náročnosti instalace vám nedovolíme instalovat bez přítomnosti našeho pracovníka.


Odesílají se data třetím osobám?
Uložená data jsou pouze v rámci Vaší společnosti a ani my do nich nevidíme. Nemusíte se tak bát, že dojde k úniku a firemní tajemství zůstane firemním tajemstvím.


Mám zájem o další objednávku
Tak vám gratuluji ke slevě. Jakmile provedete první objednávku, máte každý další kus slevněn na 80.000 za kus a to i při nižším počtu.

 

Máte-li zájem o zařízení, využijte tento formulář k objednání.

 

 

Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024