Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Gang Update 🚬


6.4.2022 19:50, naposledy upraveno 8.4.2022 01:42 uživatelem Rataj

Gang Update


Už bylo na čase udělat nějaký výrazný tah pro zlepšení RP ilegálních frakcí. Tímto tahem by mohla být právě tato aktualizace, která umožňuje gangům a mafiím vydělávat na passive RP a znevýhodňuje agresivní kropiče.

Již zítra bude na server nahrán Gang Update - Skimo RolePlay (v5.2.8)!

Další tahy už jsou na vás, posuňte své RP na novou úroveň a předveďte co dokážete.

 

Oblasti vlivu

V San Andreas se nyní nachází několik oblastí, ve kterých mohou gangy a mafie získávat vliv (chcete-li reputaci nebo respekt), který jim následně umožní v dané oblasti vybírat výpalné od NPC podniků.

Stav vlivu v dané oblasti lze zobrazit příkazem /gang, tím se objeví okno, které ukazuje 3 nejvlivnější organizace v dané oblasti. Oblast tak nepatří jednomu gangu/mafii, ale může se o ní dělit i více organizací, vlastně až nekonečně mnoho, ostatní se jen nevypisují v přehledu.

Informace z této tabulky nesmí PSA využít pro zatčení členů ilegálních frakcí.

 

Získávání vlivu

Vliv získáte pouhou přítomností v oblasti, váš gang nebo vaše mafie musí zkrátka trávit spoustu času v nějaké oblasti, kterou si vybere a krátit si tyto chvíle nějakým passive RP. Každý člen ilegální frakce získává jeden bod vlivu za každých 5 minut strávených v oblasti, jestliže má v F3 zvolenou danou ilegální frakci jako aktivní.

 

Ztráta vlivu

Každý den ztratí každá frakce v každé oblasti 10 bodů vlivu, musí se proto o své oblasti aktivně starat. Zcela zásadní je také mechanika nespokojenosti obyvatel s mafií/gangem - jestliže budete ve své oblasti někoho napadat, nebo dokonce zabíjet, můžete přijít až o 100 bodů vlivu za každý takový případ (tj. 8 hodin práce v prdeli). Konkrétněji za každý 1 bod HP, který člen mafie/gangu ubere jinému hráči ztratí jeho frakce 1 bod vlivu a to i pokud je zranění způsobeno vozem. Tato mechanika má zabránit tomu, aby v oblastech mezi ilegálními frakcemi nevznikalo DM. Samozřejmě mohou vzniknout nějaké spory, ale držte je v rámci rozumného RP.

 

Výpalné

V jakékoliv oblasti, kde má frakce alespoň 1 bod vlivu, může vybírat výpalné. Jedná se o velice jednoduchou automatickou akci, pro kterou není třeba dělat nic speciálního. Je samozřejmě vhodné sehrát i nějaké passive RP kolem takové akce. Výpalné činí 20.000,- Kč rozdělené poměrově dle vlivu mezi jednotlivé frakce a získává jej každý hráč, který se 2 minuty po výplatě nachází v oblasti, ve které má frakce vliv. Polovina této částky jde na účet frakce. Například to znamená, že pokud v Doherty bude frakce A mít vliv 50 a frakce B vliv 10 a frakce A zde bude mít přítomné 3 členy, získá každý z nich 8.333,- Kč a jejich frakce získá 25.000,- Kč. To neodpírá nárok frakce B na jejich podíl.

 

Odměny za kvalitní RP

Na fóru vznikla nová sekce: Ilegální frakce, která je určena k prezentaci ilegálních frakcí a sdílení screenů z jejich RP. Aktivní frakce s dobrým RP a aktivním tématem na fóru získají bonus k získávání vlivu a bude pro ně tak snazší si vliv v oblasti udržet a mohou také od AT získat asistenci při hrotvorných RP akcích.

 

Postihy za porušení pravidel

V případě, že se ilegální frakce bude dopouštět DM, nebo jiného porušování pravidel, může administrátor smazat veškerý vliv frakce ve všech oblastech.

 

Informace v tomto příspěvku nemusí být finální. Oblasti vlivu, výše výpalného, mechaniky a lhůty kolem získávání a ztráty vlivu se ještě mohou změnit dle pozorování, které mi umožní tuto aktualizaci ještě dodatečně vyladit.

6.4.2022 20:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.4.2022 21:22, odstraněno 10.8.2023 19:39 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.4.2022 21:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kenny15

Hráč

19
8.4.2022 21:17

Upřímně...? Mám pocit že RP s tímhle updatem půjde ještě více dolů z kopce, než je to teď. Můžou se tady stále objevovat tzv. ,,kidgangy´´, které si můžou taky tento modul do frakce zakoupit.

Mě osobně to přijde jako přešlap už. Ale change my mind. 

8.4.2022 23:37
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Matejos

Hráč

36
9.4.2022 08:55

pridal by som k tomuto aj možnosť pokladať itemy nabýtku do ulic pred domy alebo tak... aby čelnovia týchto organizácii mohli sedieť spolu pred domom alebo grilovať a pritom dohliadať na svoj oblasť


Powered by LeoSight IFS
LT~119

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024