Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poprosil bych o unban

tabky

Hráč

1
30.4.2020 20:33

Zdravím, psal jsem již stížnost a nahlašovaní hráče, odpojil jsem se z akce z toho duvodu že policajti jeli NON RP, hrali podle nicku, a když jsem jim napsal afk píšu report adminovi, stříleli po mě  a porkačovali dál ve hraní, jako by se nechumelilo, a z toho duvodu se ja odpojil nechtěl jsem umřít nebo pokračovat v RP, jelikož páni policajti žádný rp moc nejeli, a hlavně k tomu celou dobu mě huntí podle nicku což mi nepříjde vubec fér, minimanlně bych to rád s někým probral, jelikož se tam snažím hrat nějaký rp nějakou úrověn, ale když ostatní nespolupracují a jedou si svoji tak je to těžké, a nenechám se zatknout nebo zabít, bezdůvodně, kdyby mě chytlo fér nevadilo by mě to, ale hrajou tak že vidí nick a hned jdou po mě, to i když změním oblečení, auto, vzhled a vše takže je to patová situace :)

2.5.2020 12:35

Zamietam.